Header Ads

Προσλήψεις για 2.195 μονίμους και εποχικούς στο Δημόσιο

Με 2.195 προσλήψεις νέων μονίμων και εποχικών υπαλλήλων θα ενισχυθεί το δημόσιο μέχρι το τέλος του Ιουνίου. Στο πλαίσιο αυτό, θα γίνουν 743 μόνιμες προσλήψεις σε τέσσερα υπουργεία. Οι αιτήσεις των ενδιαφερομένων για ορισμένες από τις παραπάνω προσλήψεις ήδη ''τρέχουν'' και έχουν εκδοθεί και οι προκηρύξεις απο τις αρμόδιες υπηρεσίες.


Οι περισσότερες προκηρύξεις για τις παραπάνω προσλήψεις στο δημόσιο έχουν εκδοθεί ενώ οι υπόλοιπες έχουθν ήδη πάρει την έγκριση των συναρμόδιων υπουργείων

Σε εξέλιξη είναι η υποβολή αιτήσεων για 110 Υπαξιωματικούς στο Λιμενικό, 149 τελωνειακούς στο υπουργείο Οικονομικών, 25 οπλίτες βραχείας ανακατάταξης.

δείτε εδώ την προκήρυξη του Λιμενικού

δείτε εδώ την προκήρυξη για τους τελωνειακούς

δείτε εδώ την προκήρυξη για τους 25 ΟΒΑ

Επίσης αναμένονται άλλοι δύο διαγωνισμοί για 450 θέσεις στις Οδικές Συγκοινωνίες και 9 αξιωματικούς στο Λιμενικό Σώμα. Παράλληλα θα γίνουν 1.452 προσλήψεις εποχικού προσωπικού σε διάφορους φορείς του Δημοσίου.Οι προσλήψεις αφορούν 451 εποχικούς σε δήμους και περιφέρειες, 39 τεχνίτες στη ΔΕΗ, 44 φύλακες και εργάτες σε μουσεία, 250 ψυχολόγους , μεταφραστές και κοινωνικούς λειτουργούς στην ΕΛ.ΑΣ, 13 συμβασιούχους στο Χαμόγελο του Παιδιού και στα Παιδικά Χωριά SOS, 155 καταμετρητές και εργάτες ΕΥΔΑΠ.

δείτε εδώ όλες τις θέσεις που αφορούν τους παραπάνω φορείς του δημοσίου

Επίσης, μέσα στον Ιούνιο αναμένονται κι άλλες 500 προσλήψεις για ναυαγοσώστες, δασοπυροσβέστες και προσωπικό κατασκηνώσεων. Να υλοποιηθούν άμεσα δίμηνες προσλήψεις από τους δήμους για την πυρασφάλεια και ναυγοσωστών την προστασία των παραλιών ζητά από τους δήμους το υπουργείο Εσωτερικών με εγκύκλιο του . Η επείγουσα εγκύκλιο αναφέρει ότι οι εν λόγω προσλήψεις θα πρέπει να γίνουν άμεσα ώστε να στελεχωθούν οι απαραίτητες για την καλοκαιρινή περίοδο θέσεις Συγκεκριμένα σύμφωνα με την εγκύκλιο γίνεται γνωστό ότι δόθηκε η δυνατότητα, κατά παρέκκλιση των κείμενων διατάξεων περί αναστολής προσλήψεων και υπηρεσιακών μεταβολών λόγω των αυτοδιοικητικών εκλογών, να πραγματοποιηθούν προσλήψεις καθαρά εποχικού χαρακτήρα, μεταξύ των οποίων και εκείνες που αφορούν στις ειδικότητες των ναυαγοσώστων, καθώς και των απασχολουμένων στους τομείς της πυρασφάλειας και των παιδικών κατασκηνώσεων.


Πηγή: www.dikaiologitika.gr
Από το Blogger.