Header Ads

Το φοιτητικό ραδιόφωνο του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας σε φεστιβάλ

H Ομάδα του Φοιτητικού Ραδιοφώνου του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας ‘JUST RADIO’ για μία ακόμη φορά απέδειξε, ότι το παρελθόν είναι πάντα μέρος του μέλλοντος με την συμμετοχή της στο Μεσογειακό Ραδιοφωνικό Φεστιβάλ Σητείας, που διοργανώνει ο Σύλλογος Φίλων Μουσικής Σητείας – COSMOCINEMA.
Το Φεστιβάλ πραγματοποιείται από 25-27 Ιουλίου του 2014 στην Σητεία – Κρήτης στο πάρκο Χλουβεράκη, στο οποίο και δίνεται ένα μεγάλο «ραντεβού των ανθρώπων του ραδιοφώνου, της μουσικής, της τέχνης και του πολιτισμού».

Η φετινή συνεργασία του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας στο πλαίσιο του εορτασμού των Αγίων Τριών Ιεραρχών με τον παραγωγό του συγκρότηματος ‘encardia’ κ. Γιώργο Πουλίδη, συνεχίζεται με την πρότασή του προς τον Πρόεδρο του ΤΕΙ κ. Νικόλαο Ασημόπουλο για την συμμετοχή του ‘JUST RADIO’ στο Μεσογειακό Ραδιοφωνικό Φεστιβάλ Σητείας.
Μετά τα εγκαίνια του Ραδιοφωνικού Σταθμού που πραγματοποιήθηκαν στις 9 Μαΐου 2014, οι φοιτητές προχώρησαν τον σταθμό σε νέους δρόμους πολιτισμού. Έγραψαν ένα τραγούδι με τίτλο ‘JUST RADIO’, το οποίο «μιλά» για την μουσική που τους ένωσε σε μια ομάδα ανεξάρτητα με τα ακούσματα και τα μουσικά ρεύματα του καθενός.
Το τραγούδι αυτό θα το παρουσιάσουν για πρώτη φορά στο Μεσογειακό Ραδιοφωνικό Φεστιβάλ Σητείας και έγινε με αφορμή το σεμινάριο ηχοληψίας που παρακολούθησαν με τον Εθελοντή καθηγητή κ. Νίκο Μόμτσο στο προγράμμα ‘Γνωριμία με το media lab’, που διοργάνωσε η Κοβεδάρειος Βιβλιοθήκη Κοζάνης .
Τα μέλη της Ομάδας του ‘JUST RADIO’, που θα εκπροσωπήσουν τον Φοιτητικό Ραδιοφωνικό Σταθμό, στηρίζει η Διοίκηση του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.
Πληροφορίες για το Μεσογειακό Ραδιοφωνικό Φεστιβάλ Σητείας 2014 στην ιστοσελίδα: info@sitiamrf.gr



Από το Τμήμα Δημοσίων και Διεθνών Σχέσεων
Από το Blogger.