Header Ads

Γεώργιος Κάλφας: Υποψήφιος με τον Σάββα Ζαμανίδη

Συμπολίτες – Συμπολίτισσες
Μετά από ώριμη σκέψη και με την εμπειρία που έχω αποκτήσει στην Αυτοδιοίκηση ως εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος κατά την τετραετία 1998- 2002 αποφάσισα να συμμετέχω στις εκλογές της 18ης Μαϊου με τον συνδυασμό "ΕΟΡΔΑΙΑ- ΔΗΜΟΣ ΠΟΛΙΤΩΝ" και επικεφαλής τον ΣΑΒΒΑ ΖΑΜΑΝΙΔΗ
φιλοδοξώντας να προσφέρω στον τόπο που αγαπώ και στους κατοίκους του. Η Εορδαία είναι μία περιοχή με απεριόριστες δυνατότητες ανάπτυξης και έναν πρωτογενή τομέα πολλά υποσχόμενο αλλά δυστυχώς η ανικανότητα των διοικούντων άφησε πολλές και πραγματικές ευκαιρίες να πάνε χαμένες. Τα προβλήματα πολλά. Κυρίαρχο η Ανεργία, με τα ποσοστά να προκαλούν δέος χωρίς να ενεργοποιηθεί η δημοτική αρχή, ώστε, εκτός από τις υποσχέσεις και τα παχιά λόγια, να αναλάβει πρωτοβουλίες και δράσεις ρεαλιστικές και βιώσιμες. Τα δίμηνα, και τα πεντάμηνα δήμαρχε, δεν λύνουν το πρόβλημα, αλλά το συντηρούν, και σίγουρα η τακτική αυτή δεν παροτρύνει τους έχοντες ανάγκη από εργασία, να βρούν λύση , και δεν τους ενθαρρύνει ώστε να αναζητήσουν εναλλακτικές. Ο πρωτογενής τομέας θα μπορούσε να αποτελέσει την εναλλακτική λύση αλλά δεν υπήρχε η διάθεση για αναζήτηση, η πολιτική βούληση, η τόλμη και υλοποίηση.

Η θητεία μου στην δημοτική επιχείρηση τηλεθέρμανσης Πτολεμαϊδας, που μου έδωσε την δυνατότητα, εκτός από το να υλοποιηθεί ουσιαστικό έργο, να διευρύνω παράλληλα και τους ορίζοντες της γνώσης και της τεχνογνωσίας μου. Το απόσταγμα τους? Ότι η τεχνολογία με την αξιοποίηση της ενέργειας και των ήπιων μορφών της μπορεί να αλλάξει θεαματικά τα δεδομένα στον πρωτογενή τομέα και όχι μόνο ‘’παράγοντας’’ θέσεις εργασίας. Αυτό είναι το στοίχημα του Σάββα Ζαμανίδη και των συνεργατών του. Και γι αυτό θα αγωνιστούμε.


Ζητώ την ψήφο και την εμπιστοσύνη σας.

Με εκτίμηση
Γεώργιος Κάλφας
Από το Blogger.