Header Ads

Δήλωση υποψηφιότητας της Χριστίνας ΜΠΑΝΙΑ

“Την μνήμη (αυτής της πόλης) όπου και να την αγγίξεις πονεί.”

Γ. Σεφέρης
Στην ιστορική στιγμή που διέρχεται αυτός ο τόπος, η μάχη έχει αρχίσει και η έκβαση της έχει κρίσιμη σημασία, τόσο για την ζωή της κάθε τοπικής κοινωνίας και του κάθε πολίτη όσο και για την απόκρουση όλων αυτών των πολιτικών επιλογών που εξαθλίωσαν την κοινωνία.



Είναι καιρός να κλείσουμε τις πόρτες του εγωισμού, της αλαζονείας και της ανικανότητας, όχι από αντεκδίκηση αλλά επειδή δεν οδηγούν πουθενά.

Σε αυτή την γεωγραφία πολιτικών συναισθημάτων που διαμορφώνεται δεν διεκδικούμε το αλάθητο, αλλά βάζουμε μπροστά τα προτάγματα για ορθολογικοποίηση των δυνατοτήτων που προσφέρoυν: η γεωγραφική θέση, η τοποθέτηση της πόλης ως ενεργειακό κέντρο της χώρας, το υδάτινο δυναμικό, η ανεκμετάλλευτοι αρχαιολογικοί χώροι, η ύπαρξη του Νοσοκομείου που μπορεί να έχει δεσπόζουσα θέση και να γίνει εργαλείο οικονομικής ανάπτυξης της περιοχής, καθώς και μια ενότητα χώρων που υπάγονται στον δήμο Εορδαίας.

Η συνεκτίμηση των γεγονότων με την προσήκουσα σοβαρότητα ότι η Ελλάδα αλλάζει, νέα πνοή φυσά και νέες δυνάμεις αναδύονται με παρακινεί να συστρατευτώ με τον συνδυασμό ΡΕΥΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΟΡΔΑΙΑΣ και υποψήφιο Δήμαρχο τον Δημήτρη Ζαραφίδη

Για να ξαναβρεί αυτή η πόλη “μέσα στην μελαγχολία αυτής διαφαινόμενης άνοιξης” το χαμόγελο της.
Από το Blogger.