Header Ads

Ανακοίνωση υποψηφιότητας Φωκά Πέτρου με το «Ρεύμα Πολιτών Εορδαίας»

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ
Ενόψει των προσεχών δημοτικών εκλογών δηλώνω, σαν ενεργός πολίτης, τη συμπαράταξή μου στο πλευρό του Δημήτρη Ζαραφίδη στον αγώνα για τη διεκδίκηση του διευρυμένου Δήμου με τον συνδυασμό ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΡΕΥΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΟΡΔΑΙΑΣ.
Με νέες ιδέες και προτάσεις, μπορούμε ν’ ανταπεξέλθουμε στις δύσκολες συνθήκες, και να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο περιβάλλον διαβίωσης, σε μια περιοχή που πλήττεται ιδιαίτερα, με κεντρικούς πρωταγωνιστές τους έμπειρους ανθρώπους αυτής της πόλης.

Οφείλουμε όλοι να αγωνιστούμε, για να μπορέσει η Αυτοδιοίκηση να δώσει πάλι τον τόνο της ελπίδας και της αισιοδοξίας και να στηρίξει την κοινωνία που τόσο βάναυσα πλήττεται.
Ζητώ από το καθένα σας ανεξαρτήτως ηλικίας και επαγγέλματος, να ενώσουμε την αγάπη μας για την Εορδαία και να αποτελέσουμε μια ισχυρή ομάδα με δήμαρχο τον Δημήτρη Ζαραφίδη που επιτέλους θα αναδείξει αυτήν την πόλη και αυτήν την περιοχή και θα της δώσει την θέση που της αξίζει.
Σας καλώ ΟΛΟΥΣ να αγωνιστούμε, χωρίς σκοπιμότητες και εξαρτήσεις και όλοι μαζί να δώσουμε την μάχη για την αλλαγή στον Δήμο Εορδαίας.
Καλό αγώνα!

Με εκτίμηση
Φωκάς Πέτρος
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος
Από το Blogger.