Header Ads

Δήλωση υποψηφιότητας Λυπηρίδη Γεώργιου

Γεννήθηκα το 1978 στην Πτολεμαΐδα, φοίτησα στο 3ο Δημοτικό Σχολείο και εν συνεχεία στο 4ο Γυμνάσιο και στο Ενιαίο Πολυκλαδικό Λύκειο. Είμαι παντρεμένος με την Αθανασία Τζιαφέττα και έχουμε μια κορούλα 8 μηνών. Είμαι Διπλωματούχος Χημικός Μηχανικός, απόφοιτος του Αριστοτελείου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης και εργάζομαι από το 2008 στο Ινστιτούτο Χημικών Διεργασιών & Ενεργειακών Πόρων του Εθνικού Κέντρου Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης (ΙΔΕΠ/ΕΚΕΤΑ), το οποίο εδρεύει στην περιοχή του Μποδοσακείου Νοσοκομείου.



Είμαι κάτοχος ενός μεταπτυχιακού διπλώματος στις Ανανεώσιμές Πηγές Ενέργειας από το Πανεπιστήμιο του Newcastle upon Tyne στην Μεγάλη Βρετανία και βρίσκομαι στο τελευταίο έτος του δεύτερου μεταπτυχιακού διπλώματος από το Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο, στον τομέα της Κατάλυση και της Προστασία του Περιβάλλοντος.

Με διάθεση να προσφέρω και έχοντας τη θέληση και το πείσμα, αποφάσισα να ασχοληθώ με τα κοινά για πρώτη φορά, συμμετέχοντας στο ψηφοδέλτιο της κίνησης «Ρεύμα Πολιτών Εορδαίας» με υποψήφιο Δήμαρχο τον Δημήτρη Ζαραφίδη.

Ως ενεργό μέλος της τοπικής μας κοινωνίας, αφουγκράζομαι τα μεγάλα προβλήματα της καθημερινότητας, τα οποία ταλαιπωρούν τον τόπο μας. Η αντιμετώπιση των προβλημάτων αυτών πιστεύω ότι θα προέλθει μέσα από συλλογική προσπάθεια και συσπείρωση των υγιών δυνάμεων του τόπου μας.

Στην Εορδαία, σε αυτές τις δημοτικές εκλογές υπάρχει ρεύμα και αυτό ονομάζεται «Ρεύμα Πολιτών Εορδαίας»



Με τιμή,

Λυπηρίδης Γεώργιος.

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος
Από το Blogger.