Header Ads

«Εργατική αντεπίθεση για την ανατροπή της κυβέρνησης»

Όλοι στην απεργία τετάρτη 9 Απριλίου και στην απεργιακή συγκέντρωση του συνδικάτου 11 πμ στο ρολόι της κ. πλατείας Κοζάνης

Κάτω η συγκυβέρνηση, των υπαλληλίσκων της τρόικας, της ΕΕ, ντόπιου και ξένου κεφαλαίου Σαμαρά, Βενιζέλου και τα πολυνομοσχέδια καταστροφής του λαού και της χώρας.
Μοναδική απάντηση στην βάρβαρη και αιματοβαμμένη πολιτική τους είναι η οργανωμένη και συντονισμένη πάλη όλων των εργαζομένων και του λαού ενάντια στην πολιτική της κυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ και της τρόικας ΕΕ-ΔΝΤ-κεφαλαίου!

Η κυβέρνηση των «πολιτικών δολοφόνων» υλοποιεί ένα σχέδιο εξόντωσης των εργαζομένων και του λαού, κατάργηση της δωρεάν παιδείας και υγείας, πλουτισμό μιας χούφτας κεφαλαιοκρατών, με «ξαφνικό θάνατο» κοινωνικών ομάδων ελπίζοντας ότι θα τα περάσει στην κοινωνία με τη θεωρία «σοκ και δέος»! Η τρόικα ζητάει «κι άλλο αίμα» και η κυβέρνηση των προθύμων (η συμμορία των βαμπίρ) σπεύδει να τους το δώσει με ευχαρίστηση!
Το ένα μνημόνιο μετά το άλλο, το ένα πολυνομοσχέδιο μετά το άλλο συνεχίζουν το καταστροφικό τους έργο. Με θράσος και επικοινωνιακούς θεατρινισμούς μιλούν για σωτηρία της χώρας και έξοδο στις αγορές τους. Τελευταία πράξη του δράματος το πολυνομοσχέδιο που ψήφισαν και προβλέπει:

Παραπέρα κατάργησης εργατικών δικαιωμάτων και εργασιακών σχέσεων.
Απαλλαγή ασφαλιστικών εισφορών στο κεφάλαιο
Κατάργηση κάθε εμποδίου για το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας.
Χάρισμα των αποθεματικών από τα ασφαλιστικά ταμεία στους τοκογλύφους δανειστές

Δεν πάει άλλο!!! Όλοι μαζί τώρα να τους ανατρέψουμε πριν μας ισοπεδώσουν!

Απάντηση των εργαζομένων στη βαρβαρότητα της κυβέρνησης, της τρόικας ΕΕ-ΔΝΤ-κεφαλαίου, είναι το δυνάμωμα της πάλης μας. Να συντονίσουμε τους αγώνες μας. Για έναν εργατικό και λαϊκό ξεσηκωμό που θα τους ανατρέψει μαζί με την πολιτική τους, τις κυβερνήσεις, τα μνημόνια. Κόντρα στις συμβιβασμένες πλειοψηφίες ΓΣΕΕ - ΑΔΕΔΥ!
Να περάσει ο αγώνας στα χέρια των εργαζομένων και των σωματείων τους

Το γραφείο τύπου
Κοζάνη 7/4/2014

ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ «ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ»
Από το Blogger.