Header Ads

Δήλωση Γιάννη Δεληγιάννη υπ. Δημάρχου Κοζάνης

Σε συνέχεια της από 17/2/2014, ανακοίνωσης της υποψηφιότητάς μου για το Δήμο της Κοζάνης, σας γνωρίζουμε ότι, συνεχίζουμε τη διαδικασία οριστικοποίησης των υποψηφιοτήτων που θα απαρτίζουν το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού μας.
Παραμένοντας πιστός στη αντίληψή μου και στις δεσμεύσεις μου, για στελεχιακή ανανέωση, ανάδειξη των νεότερων γενιών και ανεξαρτησία από κομματικές δεσμεύσεις, καλώ τους πολίτες του Δήμου της Κοζάνης , να συστρατευθούν στην προσπάθεια αυτή.
Σε σύντομο χρονικό διάστημα, θα ανακοινώσουμε το συνδυασμό μας, καθώς και το πρόγραμμά μας και καλούμε από τώρα τις δημότισσες και τους δημότες μας, στην πανηγυρική ανακοίνωσή τους.

Στόχος μας και όραμά μας είναι, με την παρουσία ακόμη περισσότερων εκπροσώπων των νεότερων γενιών, εν όψει των προκλήσεων μιας νέας εποχής και με τη συμμετοχή ανθρώπων διαφορετικών πολιτικών πεποιθήσεων και καθ’ υπέρβασή τους, η δημιουργία μιας ομάδας ανθρώπων ικανών και καταξιωμένων στην κοινωνία, ενεργών πολιτών που τους ενώνει η αγάπη για τον τόπο τους και ο κοινός σκοπός της προσφοράς για την προκοπή του.
Για ένα Δήμο Κοζάνης, που θα έχει στο χάρτη και στις καρδιές όλων, τη θέση που της αξίζει.
Σας ευχαριστώ
Γιαννης Δεληγιαννης
υπ. Δήμαρχος Κοζάνης



Από το Blogger.