Header Ads

Ραχήλ Μακρή: Υφίσταται κωλυσιεργία που χρεώνει τον Ελληνικό Λαό με 68 εκ ευρώ;

Υποβολή Ερώτησης - Αίτησης Κατάθεσης Εγγράφων της τομεάρχου Ανάπτυξης των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Βουλευτής Ν. Κοζάνης, κα Ραχήλ Μακρή

Η βαθύτατη κοινωνική και οικονομική κρίση που μαστίζει την Ελληνική Κοινωνία, από το 2009 φαίνεται ότι δεν έχει αγγίξει τα κυβερνητικά στελέχη των κομμάτων που συγκυβερνούν. Με πράξεις και κυρίως παραλείψεις τους χρεώνουν άλλα 68 εκατομμύρια ευρώ τον Έλληνα πολίτη, ενώ παράλληλα τον βυθίζουν στην ανέχεια και την ύφεση.

Προκειμένου να διερευνηθούν οι λόγοι, αιτίες και ευθύνες που οδήγησαν στην παροχή αποζημίωσης από το Ελληνικό Δημόσιο προς την Εταιρεία Μορέας ΑΕ κατατέθηκε η με αριθμ. πρωτ. 934/131/27.8.13 Ερώτηση και Αίτηση Κατάθεσης Εγγράφων από την τομεάρχη Ανάπτυξης των Ανεξάρτητών Ελλήνων, Βουλευτή Ν. Κοζάνης κας Ραχήλ Μακρή.

Η συγκεκριμένη υπόθεση διερευνάται από την Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Καταπολέμησης της Απάτης (OLAF) και έχει αναδειχθεί με εμπεριστατωμένο δημοσίευμα του περιοδικού HOTDOC.

Η πολιτική ηγεσία οφείλει να παρέχει τις απαιτούμενες εξηγήσεις στα ερωτήματα που τίθενται από την κα Μακρή στα πλαίσια του κοινοβουλευτικού ελέγχου.



Γραφείο Τύπου Ραχήλ Μακρή
Από το Blogger.