Header Ads

«Στα μαχαίρια η Ραχήλ Μακρή με τον Καμμένο»!

 Αντιγράφουμε από τα  parapolitika.gr:
Ερμηνεύεται τελικά η χθεσινή απουσία της Ραχήλ Μακρή από την Βουλή. Σύμφωνα με πληροφορίες η βουλευτής των ΑΝΕΛ ήταν έξαλλη μετά την προσωπική επίθεση που εξαπέλυσε εναντίον της ο βουλευτής Αχαίας του κόμμματος Γιώργος Νταβρής, όπου μέσω twitter ειρωνεύτηκε το ντύσιμο της. Η Ραχήλ ζήτησε από τον πρόεδρο Καμμένο να πάρει θέση κάτι που δεν έγινε δεκτό. Τότε ήρθε η ρήξη, καθώς η βουλευτής του κομματος, φέρεται να είπε "θα σηκωθώ να φύγω" και ο Καμμένος της απάντησε κάνε ο,τι θες...


Ραχήλ εναντίον Νταβρή σημειώσατε …x;
Στα άκρα έχει φτάσει η κόντρα μεταξύ της Ραχήλ Μακρή και του συναδέλφου της από τους Ανεξάρτητους Έλληνες Γιώργου Νταβρή. Ο τελευταίος ο οποίος είναι απόστρατος ανώτατος αξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας έχει γίνει έξαλλος από την πολυπραγμοσύνη της βουλευτίνας, η οποία εμπλέκεται σε υποθέσεις που δεν ανήκουν στην αρμοδιότητα της.

Εκείνη από την πλευρά της που αποτελεί το πιο γνωστό στέλεχος των ΑΝΕΛ, θεωρεί ότι μπορεί να παίρνει θέση σε όλα τα ζητήματα της επικαιρότητας, πολύ περισσότερο που καθημερινά της το ζητάνε τα ΜΜΕ.

Ορισμένοι λένε πως σύντομα ένας από τους δύο δεν θα βρίσκεται στα έδρανα των ΑΝΕΛ αφού η ηγεσία του κόμματος έχει ενοχληθεί πολύ από αυτή την ιστορία.

Οψόμεθα..


Από το Blogger.