Πρόλαβε το επίδομα των 750€ – Αν έχεις λάβει ΚΑΥΑΣ, δες τι πρέπει να κάνεις άμεσα

Για να συμμετέχεις στο πρόγραμμα και να εξασφαλίσεις το επίδομα, πρέπει να κάνεις ένα πολύ σημαντικό βήμα: να δηλώσεις εγκαίρως πάροχο κατάρτισης που θα υλοποιήσει το σεμινάριο.
Το νέο πρόγραμμα της ΔΥΠΑ για εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα προβλέπει κατάρτιση εξ αποστάσεως και εκπαιδευτικό επίδομα έως 750€. Πολλοί εργαζόμενοι έχουν ήδη παραλάβει τον προσωπικό τους αριθμό ΚΑΥΑΣ, αλλά λίγοι γνωρίζουν ότι αυτό από μόνο του δεν αρκεί.
Για να συμμετέχεις στο πρόγραμμα και να εξασφαλίσεις το επίδομα, πρέπει να κάνεις ένα πολύ σημαντικό βήμα: να δηλώσεις εγκαίρως πάροχο κατάρτισης που θα υλοποιήσει το σεμινάριο.
Αν δεν κάνεις αυτή την κίνηση, κινδυνεύεις να χάσεις το επίδομα και το δικαίωμα συμμετοχής, ακόμα κι αν έχεις παραλάβει ΚΑΥΑΣ.
Γιατί να επιλέξεις EUROTRAINING
Η EUROTRAINING αποτελεί καταξιωμένο φορέα επαγγελματικής κατάρτισης με πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας στον χώρο. Έχει υλοποιήσει εκατοντάδες επιδοτούμενα προγράμματα με εξαιρετικά ποσοστά επιτυχίας.
Επιλέγοντας μας, μας δίνεις την ευκαιρία να σου προσφέρουμε:
- Οικονομική ενίσχυση έως 750€ με την επιτυχή ολοκλήρωση
- Online κατάρτιση 150 ωρών – παρακολούθησε από τον υπολογιστή ή το κινητό σου
- Καμία δέσμευση ωραρίου – εκπαιδεύεσαι με τους δικούς σου ρυθμούς
- Καθοδήγηση από την πρώτη μέρα μέχρι την τελική εξέταση
Οι αιτήσεις για επιλογή παρόχου αναμένονται να ανοίξουν άμεσα Μην το αφήσεις τελευταία στιγμή. Όταν ανοίξει η πλατφόρμα, η διαθεσιμότητα θα εξαντληθεί γρήγορα.
Αν λοιπόν έχεις λάβει αριθμό ΚΑΥΑΣ, στείλε τον σήμερα εδώ στην EUROTRAINING για να κατοχυρώσεις θέση εγκαίρως.