Κοζάνη: Εκδήλωση ενημέρωσης για τον Καρκίνο του Μαστού

Εκδήλωση ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης για τον Καρκίνο του Μαστού, που αποτελεί συνολικά τη δεύτερη αιτία θανάτου των γυναικών από κακοήθες νεόπλασμα και την πρώτη αιτία θανάτου για τις γυναίκες μεταξύ 45 και 60 ετών, διοργανώνει Παρασκευή 25 Οκτωβρίου, ανήμερα της Παγκόσμιας Ημέρας κατά του Καρκίνου του Μαστού, το Διαγνωστικού Κέντρου «Ιπποκράτης» Κοζάνης σε συνεργασία με τον Σύλλογο Καρκινοπαθών Κοζάνης.
Στην Κοζάνη θα βρεθεί και η Πρόεδρος της Europa Donna Hellas και Ευρωβουλεύτρια Έλενα Κουντουρά, ενώ θα μιλήσουν ακόμη ο Ειδικός Χειρουργός (MD, PhD) Αθανάσιος Κοκολάκης και η Πρόεδρος του Συλλόγου Καρκινοπαθών Κοζάνης Φανή Δινοπούλου.
Την συζήτηση, που θα πραγματοποιηθεί στις 6:15 το απόγευμα στην αίθουσα «Κοβεντάρειο» θα συντονίσει η Αν. Καθηγήτρια του Τμήματος Δημοσιογραφίας & ΜΜΕ του Α.Π.Θ. Ιωάννα Κωσταρέλλα, ενώ νωρίτερα στις 5:45 θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση έξω από Διαγνωστικού Κέντρου «Ιπποκράτης», απ’ όπου θα ξεκινήσει πορεία προς το κέντρο της Κοζάνης, με προπομπό την Συνωμοσία των Κρουστών.
Δήμος Βοΐου: Ενημερωτική εκδήλωση για τον καρκίνο του μαστού στο Τσοτύλι
Ενημερωτική εκδήλωση με θέμα «Τον καρκίνο του μαστού τον σεβόμαστε δεν τον φοβόμαστε» στο Τσοτύλι.
Την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2024 στις 12:00, στο Δημαρχείο Τσοτυλίου.
Ομιλητές: Αθανάσιος Σκόδρας Γενικός Ιατρός, Παναγιώτα Χάμουργκα Ψυχολόγος και Ιωάννης Τσιμπλίδης Επισκέπτης Υγείας.
www.ertnews.gr
Η συνέχεια εδώ