Header Ads

Πτολεμαΐδα: Ξεκινά η Ενδιάμεση εαρινή εκπτωτική περίοδος

Ξεκινά σήμερα και στα Εμπορικά καταστήματα της Πτολεμαΐδας-Εορδαίας η ενδιάμεση εαρινή εκπτωτική περίοδος, που διαρκεί δύο εβδομάδες, με τους καταστηματάρχες να προσδοκούν σε αυξημένη κίνηση της αγοράς, ενώ τα ποσοστά των εκπτώσεων θα φθάσουν έως και 50% κύρια σε προϊόντα ένδυσης και υπόδησης.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου κατά την περίοδο των ενδιάμεσων εκπτώσεων, εκτός από  την αναγραφή της παλαιάς και της νέας μειωμένης τιμής των αγαθών και των υπηρεσιών που διατίθενται με έκπτωση, επιτρέπεται η αναγραφή και η εμπορική επικοινωνία του ποσοστού έκπτωσης.

Αναστέλλεται η χρήση όλων των πιστοποιητικών εμβολιασμού, δηλαδή, οι καταναλωτές  δεν θα επιδεικνύουν το πιστοποιητικό εμβολιασμού, η, νόσησης, για την πρόσβαση τους σε όλους τους χώρους, κλειστούς και ανοιχτούς, αλλά, η χρήση της μάσκας παραμένει απαραίτητη σε όλους τους εσωτερικούς χώρους ενώ η χωρητικότητα σε όλα τα εμπορικά καταστήματα επανέρχεται στο 100%.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Πτολεμαΐδας-Εορδαίας παροτρύνει το καταναλωτικό κοινό να επιλέξει για τις αγορές του τις τοπικές επιχειρήσεις, γιατί προσφέρουν μεγάλη ποικιλία προϊόντων στις χαμηλότερες τιμές, με την αρτιότερη δυνατή εξυπηρέτηση και σεβασμό στο καταναλωτικό.

Με βάση την εγκύκλιο του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων, τα καταστήματα μπορούν να λειτουργήσουν προαιρετικά την Κυριακή 8 Μαΐου και το προτεινόμενο από τον τοπικό Σύλλογο  ωράριο είναι από τις 11:00 – 16:00.

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ- ΣΥΝΤΑΞΗ: Μαίρη Κεσκιλίδου

www.ertnews.gr

Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.