Header Ads

Δ. Μακεδονία: Το Αστυνομικό Δελτίο

Δ. Μακεδονία: Το Αστυνομικό Δελτίο

Πτολεμαΐδα: Εξιχνίαση απάτης μέσω διαδικτύου

Δικογραφία σε βάρος 30χρονης, που κατηγορείται για απάτη μέσω διαδικτύου, σε βάρος 53χρονης σχηματίστηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Εορδαίας.

Συγκεκριμένα, στις 8 Φεβρουαρίου 2020 η 53χρονη κατήγγειλε ότι εξαπατήθηκε από την 30χρονη, η οποία είχε αναρτήσει στο διαδίκτυο αγγελία πώλησης κινητού τηλεφώνου. Μετά από τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν, η 53χρονη κατέθεσε σε τραπεζικό λογαριασμό το χρηματικό ποσό των 228 ευρώ για την αγορά του κινητού, το οποίο όμως δεν παρέλαβε.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κοζάνης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Εορδαίας.

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ – Σύνταξη: Μάκης Νασιάδης

 

Πτολεμαΐδα: Σύλληψη 49χρονου για τρεις περιπτώσεις κλοπών σε αγροτικές αποθήκες

Εξιχνιάστηκαν από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Εορδαίας τρεις περιπτώσεις κλοπών από αγροτικές αποθήκες που διαπράχθηκαν στην ευρύτερη περιοχή της Εορδαίας, κατά το χρονικό διάστημα από 18 έως 22 Μάϊου 2020, σε βάρος τριών ατόμων.

Όπως προέκυψε δράστης των δύο κλοπών και της μιας απόπειρας κλοπής ήταν ένας 49χρονος αλλοδαπός, ο οποίος και συνελήφθη, ενώ για τις υποθέσεις αυτές, ταυτοποιήθηκε ως δράστης και ένας 47χρονος αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπές.

Πιο συγκεκριμένα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: 2 χορτοκοπτικά μηχανήματα, 1 αλυσοπρίονο, 1 σιδερένιος λοστός, 1 διαρρηκτικό εργαλείο, 1 εκτυπωτής, 1 Tablet και 4 ζαντολάστιχα.

Επίσης στην κατοχή του 49χρονου ένα μαχαίρι, μήκους 18 εκατοστών, το οποίο και κατασχέθηκε.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης, ενώ εξετάζεται η συμμετοχή των δραστών και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ – Σύνταξη: Μάκης Νασιάδης

 

Γρεβενά: Σύλληψη 19χρονου για παράβαση νομοθεσίας περί τελωνειακού κώδικα

Συνελήφθη το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου (23-05-2020), σε περιοχή των Γρεβενών, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Γρεβενών, ένας 19χρονος αλλοδαπός, για παράβαση νομοθεσίας περί τελωνειακού κώδικα.

Συγκεκριμένα, έπειτα από έλεγχο που πραγματοποιήθηκε, βρέθηκαν στην κατοχή του εννέα τυποποιημένα πακέτα τσιγάρων, που δεν έφεραν τις απαιτούμενες από το νόμο ειδικές ταινίες φορολογίας, τα οποία κατασχέθηκαν και θα αποσταλούν στην αρμόδια τελωνειακή αρχή.

Προανάκριση για την υπόθεση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Γρεβενών, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Γρεβενών.

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ – Σύνταξη: Μάκης Νασιάδης

www.ert.gr

Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.