Header Ads

Θέσεις εργασίας στον δήμο Αγίου Δημητρίου

Θέσεις εργασίας στον δήμο Αγίου Δημητρίου

Την πρόσληψη με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου διάρκειαςΤην πρόσληψη με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου διάρκειαςτεσσάρων -4-μηνών, συνολικού αριθμού έξι (6) ατόμων, για την αντιμετώπιση κατεπειγουσών -πρόσκαιρων αναγκών για περιορισμό της διάδοσης του κορωνοϊού COVID-19, του ΝΠΔΔ«Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού και Περιβάλλοντος Δήμου Αγ. Δημητρίου».

Oι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση και να την υποβάλλουν μαζί με τα απαιτούμενααπό την παρούσα Ανακοίνωση δικαιολογητικά, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο email: opap@dad.grή μέσω ΦΑΞ στο: 210-9765147 ή μετά από τηλεφωνική επικοινωνία με το Τμήμα Διοικητικού (προκειμένουνα καθοριστεί ραντεβού για την παραλαβή) απευθύνοντας την στη Διεύθυνση Διοικητικών Υπηρεσιών -Γραφείο Προσωπικού, υπόψη κ. Χατζηδάκη Γεώργιο (τηλ. Επικοινωνίας:210-9760505).

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι από 26-05-2020 έως και 29-05-2020Επισημαίνεται ότι για το ως άνω προσωπικό δεν προβλέπεται η άδεια ειδικού σκοπού του άρθρου 5 τηςΠΝΠ (ΦΕΚ 55/τ. Α΄/11-03-2020) που αφορά σε υπαλλήλους που έχουν τέκνα που φοιτούν σεβρεφονηπιακούς και παιδικούς σταθμούς και σχολικές μονάδες, των οποίων η λειτουργία αναστέλλεταιπροσωρινά, βάσει υπουργικών αποφάσεων.

Δείτε εδώ την προκήρυξη

Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.