Header Ads

Δήλωση υποψηφιοτήτων με την Γ. Ζεμπιλιάδου

Εύη Κεντεποζίδου: «Για να φέρουμε το χαμόγελο και την ελπίδα στον τόπο μας».(Υποψήφια Σύμβουλος στην Π.Ε. Κοζάνης)

«Οι νέοι δεν είναι δυνατόν να είναι θεατές των γεγονότων και να παρακολουθούν απλώς τις εξελίξεις που διαμορφώνουν το μέλλον τους. Οφείλουν να βγουν μπροστά και να το διαμορφώσουν οι ίδιοι. Αρκεί να υπάρχει όραμα, συγκεκριμένοι στόχοι και σχέδιο. Ό,τι ακριβώς εγγυάται η υποψήφια Περιφερειάρχης Γεωργία Ζεμπιλιάδου και ο συνδυασμός ΕΛΠΙΔΑ και γι΄ αυτό συντάσσομαι και γω μαζί τους για να φέρουμε το χαμόγελο και την ελπίδα στον τόπο μας».



Ποια είναι η Εύη Κεντεποζίδου
Η Ευγενία - Μαρία (Εύη) Κεντεποζίδου γεννήθηκε στο Βατερό της Κοζάνης. Είναι απόφοιτη της Σχολής Τεχνολογικών Εφαρμογών, του Τμήματος Βιομηχανικού Σχεδιασμού, του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας. Είναι μέλος της Ε.Ε.Τ.Ε.Μ. (Επιστημονική Ένωση Τεχνολογικής Εκπαίδευσης Μηχανικών).
Η πτυχιακή της έρευνα αφορούσε το «Σχεδιασμό και την Κατασκευή Προϊόντος με την μέθοδο της Θερμομόρφωση», ενώ εκπόνησε και εργασία γύρω από τις “Μεθόδους Παραγωγής Βιομηχανικών Προϊόντων”.




Δημήτρης Πεκόπουλος: «Θέλω να ανταποδώσω στον τόπο μου ό,τι μου πρόσφερε».
(Υποψήφιος Σύμβουλος Π.Ε. Κοζάνης)
«Δυτική Μακεδονία. Μια όμορφη Ελληνική γωνιά. Ωραίοι άνθρωποι και φύση μοναδική, με ψηλά βουνά και πολλά νερά. Με παρελθόν που χάνεται στα βάθη των αιώνων. Με σημαντική προσφορά στους απελευθερωτικούς αγώνες, στα γράμματα και την επιστήμη, τις τέχνες, τον πολιτισμό, στην οικονομία και στην ανάπτυξη της Ελλάδας.
Γεννήθηκα, μεγάλωσα, κατοικώ και δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά και κοινωνικά σ’ αυτόν τον τόπο. Βιώνω καθημερινά τα προβλήματά του στην κρίσιμη αυτή περίοδο, όπως και σε κείνη πριν απ’ αυτήν. Αισθάνομαι το χρέος απέναντι στον γενέθλιο τόπο, την υποχρέωση να του ανταποδώσω ό,τι μου έχει προσφέρει, με όραμα, με στόχους, με πρόγραμμα, αλλά και πολύ δουλειά. Την ανάγκη να συμβάλλω, ώστε η Δυτική Μακεδονία να πάρει τη θέση που της αξίζει στο εθνικό και ευρωπαϊκό περιβάλλον.
Την Γεωργία Ζεμπιλιάδου την γνωρίζω πολλά χρόνια. Είναι άνθρωπος ικανός, με όραμα, αποτελεσματικότητα στη δουλειά της και με σημαντική προσφορά στην περιφερειακή ανάπτυξη από θέσεις ευθύνης.
Ανταποκρίθηκα στο κάλεσμά της να συμμετάσχω ως υποψήφιος στον συνδυασμό «Ελπίδα» γιατί πιστεύω ότι μπορούμε να συμβάλλουμε ώστε να έχει η Δυτική Μακεδονία στο παρόν και στο μέλλον μια θέση αντάξια της ιστορίας της και των δυνατοτήτων της».

Ποιος είναι ο Δ. Πεκόπουλος
Γεννήθηκα το 1964. Η ζωή μου μοιράζεται ανάμεσα στην Κοζάνη, όπου εργάζομαι και κινούμαι ολημερίς και τα Σέρβια, όπου κατοικώ.
Απέκτησα το δίπλωμα του Μηχανολόγου Μηχανικού από την πολυτεχνική σχολή του ΑΠΘ, ενώ ολοκλήρωσα μεταπτυχιακές σπουδές στον περιβαλλοντικό σχεδιασμό έργων υποδομής του ΕΑΠ.
Επαγγελματικά δραστηριοποιούμαι στην Κοζάνη από το 1988, στέλεχος στην Αναπτυξιακή Δυτικής Μακεδονίας (ΑΝΚΟ), όπου σήμερα είμαι προϊστάμενος στο τμήμα υδραυλικών έργων και έργων τηλεθέρμανσης.
Στα χρόνια αυτά ασχολήθηκα με τον σχεδιασμό, την ανάπτυξη, την μελέτη και την επίβλεψη της κατασκευής πολλών έργων υποδομής στον νομό Κοζάνης, στην Δυτική Μακεδονία, αλλά και ευρύτερα, με σημαντικότερα τα παρακάτω:
τηλεθέρμανση Κοζάνης, ως μέλος της ομάδας αρχικού σχεδιασμού και μελετών κατασκευής, μέλος της ομάδας τεχνικού συμβούλου κατασκευής και ως υπεύθυνος της ομάδας σχεδιασμού, μελετών κατασκευής και ανάπτυξης όλων των επεκτάσεων και διασύνδεσης με πρόσθετες μονάδες τροφοδοσίας της ΔΕΗ που έχουνε γίνει διαχρονικά
τηλεθέρμανση Πτολεμαϊδας, ως μέλος της ομάδας αρχικού σχεδιασμού και των μελετών κατασκευής, καθώς και ως υπεύθυνος της ομάδας σχεδιασμού, μελετών κατασκευής και ανάπτυξης των έργων διασύνδεσης με πρόσθετες μονάδες τροφοδοσίας της ΔΕΗ
τηλεθέρμανση Αμυνταίου – Φιλώτα, ως υπεύθυνος της ομάδας μελέτης σχεδιασμού και ανάπτυξης και των μελετών κατασκευής, καθώς και προϊστάμενος εργοταξίου του τεχνικού συμβούλου κατασκευής
τηλεθέρμανση Φλώρινας και Μελίτης, ως υπεύθυνος της ομάδας μελέτης σχεδιασμού και ανάπτυξης και των μελετών κατασκευής
διαχείριση λυμάτων και βιολογικοί καθαρισμοί οικισμών και κωμοπόλεων του νομού Κοζάνης (Σιάτιστας, Νεάπολης, Γαλατινής - Εράτυρας, Τσοτυλίου, Αιανής, Σερβίων, Βελβεντού, Βαθυλάκου – Μεσιανής – Ροδίτη, Λιβαδερού), ως υπεύθυνος της ομάδας σχεδιασμού, ανάπτυξης και μελετών κατασκευής
τηλεθέρμανση Γρεβενών με αξιοποίηση δασικής βιομάζας, ως υπεύθυνος της ομάδας του προκαταρκτικού σχεδιασμού
τηλεθέρμανση Βελβεντού με αξιοποίηση γεωργικών υπολειμμάτων και άντληση θερμότητας από τη λίμνη, ως υπεύθυνος της ομάδας του προκαταρκτικού σχεδιασμού
τηλεθέρμανση Κομοτηνής με αξιοποίηση γεωργικών υπολειμμάτων, ως υπεύθυνος της ομάδας του προκαταρκτικού σχεδιασμού




Πράγιας Γιάννης: «Με τη Γ. Ζεμπιλιάδου επειδή η ανάπτυξη χρειάζεται σχέδιο».
(Υποψήφιος Σύμβουλος Π.Ε. Κοζάνης)
«Δεν αρκεί να μιλάμε μόνο για την ανάπτυξη, χρειαζόμαστε τους κατάλληλους ανθρώπους και πάνω απ΄ όλα σχέδιο για να την πετύχουμε. Στοιχεία που συγκεντρώνει η Γεωργία Ζεμπιλιάδου και ο συνδυασμός ΕΛΠΙΔΑ και γι΄ αυτό μπαίνω και γω σ΄ αυτό τον αγώνα».

Ποιος είναι ο Γ. Πράγιας.

Ο Πράγιας Ιωάννης του Κων/νου γεννήθηκε το 1962 στην Αθήνα και είναι παντρεμένος με την Αικατερίνη Σαλή. Είναι απόφοιτος της Ανωτάτης Σχολής Μηχανικών Μεταλλείων – Μεταλλουργών Μηχανικών του ΕΜΠ και μέλος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος (ΤΕΕ) και του Πανελληνίου Συλλόγου Διπλωματούχων Μηχανικών Μεταλλείων και Μεταλλουργών. Εργάστηκε επί σειρά ετών στην ΜΑΒΕ, έπειτα στην Ελληνική Εταιρία Εξόρυξης Μεταλλευμάτων Α.Ε.Β.Ε και σήμερα εργάζεται ως Μηχανικός παραγωγής σε μία κατασκευαστική εταιρία.


Από το Blogger.