Header Ads

Ανακοίνωση υποψηφιότητας Τσοκτουρίδη Ιωάννη με τον Συνδυασμό Ζαμανίδη

Ο Τσοκτουρίδης Ιωάννης γεννήθηκε στα Κομνηνά του Δήμου Εορδαίας. Διαθέτει πλούσια δραστηριότητα και εμπειρία στην Τοπική Αυτοδιοίκηση. Από το 1990 έως 1998 εκλέγεται Πρόεδρος της Κοινότητας Κομνηνών και από το 1999 έως το 2002 Δήμαρχος του Καποδιστριακού Δήμου Βερμίου.



Διετέλεσε ταυτόχρονα Γενικός Γραμματέας της Τοπικής Ένωσης Δήμων και Κοινοτήτων (ΤΕΔΚ Ν. ΚΟΖΑΝΗΣ), Μέλος του Δ.Σ της Αναπτυξιακής Κοζάνης (ΑΝΚΟ), Μέλος του Δ.Σ Κέντρου Διαβαλκανικής Συνεργασίας, Μέλος του Δ.Σ. Μποδοσάκειου Νοσοκομείου Πτολεμαϊδας επί έξι έτη, Μέλος του Δ.Σ. του Κέντρου Περιβάλλοντος Ν. Κοζάνης (ΚΕΠΕ). Συμμετείχε επίσης σε πολλά συνέδρια και ημερίδες που αφορούν την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Πιστεύει πως η Τοπική Αυτοδιοίκηση χρειάζεται νέους, δραστήριους, αλλά και έμπειρους ανθρώπους, που έχουν διάθεση για την επίλυση των προβλημάτων και την ανάπτυξη εν γένει του τόπου.

Καλεί τους συμπολίτες του Δήμου Εορδαίας να δώσουν δύναμη με τη ψήφο τους στον Συνδυασμό «ΕΟΡΔΑΙΑ ΔΗΜΟΣ ΠΟΛΙΤΩΝ» του Ζαμανίδη Σάββα, με την υπόσχεση ότι θα είναι πάντα κοντά στους πολίτες και στα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος μας.
Από το Blogger.