Header Ads

Ρεύμα Πολιτών Εορδαίας: Ανακοινώσεις υποψηφιοτήτων

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΜΑΥΡΙΔΗ
-Γεννήθηκα στις 28 Ιουνίου του 1966, στην Πτολεμαϊδα.

-Είμαι παντρεμένος με την Αντωνία Ορφανίδου και έχω δύο παιδιά.-Πτυχιούχος της Πανεπιστημιακής Σχολής Ανθρωπιστικών σπουδών στο τμήμα του Ελληνικού Πολιτισμού και εκπαιδευτής-δημοσιογράφος, πιστοποιημένος από το Ε.ΚΕ.ΠΙΣ.

-Δημοσιογράφος , μέλος της Ένωσης Συντακτών-Ε.Σ.Η.Ε.Μ.Θ- και της Διεθνούς Ένωσης

Δημοσιογράφων I.F.J

-Δημοσιογράφος στην ΕΡΑ Κοζάνης και στο Δίκτυο ΕΡΑ Δυτ. Μακεδονίας από το 1988 έως και το κλείσιμο της ΕΡΤ Α.Ε στις 11 Ιουνίου 2013 , ενώ από το 1988 έχω συνεργαστεί επαγγελματικά, με σειρά τοπικών και πανελλαδικών μέσων ενημέρωσης του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου, αλλά και με δημόσιους, ιδιωτικούς και κοινωνικούς φορείς και οργανώσεις, για την λειτουργία γραφείων ενημέρωσης και επικοινωνίας.

-Εισηγητής σε συνέδρια, ημερίδες, εκδηλώσεις και προγράμματα εκπαίδευσης και κατάρτισης στην Ελλάδα και το εξωτερικό, για θέματα περιφέρειας, αυτοδιοίκησης, ενημέρωσης, επικοινωνίας και πολιτισμού.

Με δράση και συμμετοχή, σε σειρά αθλητικών, πολιτιστικών και κοινωνικών συλλόγων και φορέων στην περιοχή της Εορδαίας, στηρίζω με όλες μου τις δυνάμεις το «Ρεύμα Πολιτών Εορδαίας» και ως Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με Υποψήφιο Δήμαρχο τον Δημήτρη Ζαραφίδη, καλώ όλους τους πολίτες να δημιουργήσουμε μαζί την Πτολεμαϊδα και την Εορδαία που μας αξίζει, αφήνοντας πίσω μας, όσους και όσα μας «πλήγωσαν» και όλα εκείνα που υποβάθμισαν τον τόπο μας και την περιοχή.

E-mail: mavridisant@yahoo.gr
Facebook: ΜΑΥΡΙΔΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΖΕΓΚΛΙΝΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
Γεννήθηκα στην Πτολεμαΐδα το 1989.

Έχω 3 αδέρφια

-Τελείωσα το σχολείο στο 3ο ΓΕΛ Πτολεμαΐδας το 2007.

- Φοίτησα στο ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ Θεσσαλονίκης, στον Τομέα Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης,(ειδικότητα της Διεθνούς Κουζίνας- Γευσιγνωσίας).

- Επέστρεψα στην Πτολεμαΐδα το 2010, όπου και εργάσθηκα ως υπάλληλος στον Ιδιωτικό Τομέα.

- Είμαι μέλος σε διάφορες Οργανώσεις Οικολογικού-Περιβαλλοντικού και Κοινωνικού χαρακτήρα.

- Μέλος των Οικολόγων-Πράσινων και υπεύθυνος στην Δυτική Μακεδονία των Νέων Πράσινων.

- Μέλος του Δ.Σ., της ΚΙΝΗΣΗΣ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΟΡΔΑΙΑΣ.

ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ να κατέβω υποψήφιος με την Δημοτική Κίνηση ''ΡΕΥΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΟΡΔΑΙΑΣ'', γιατί θεωρώ πως οι νέοι πρέπει να συμμετέχουμε στα κοινά και να μην είμαστε απλοί παρατηρητές των γεγονότων. Σε μια εποχή, όπου η Νεολαία αναγκάζεται να μεταναστεύσει ή να παραμείνει στην ανεργία εξαιτίας των πολιτικών λιτότητας, και των Μνημονίων, είναι δικαίωμα και υποχρέωση, να συστρατευτούμε όλοι σε μία Προοδευτική Κίνηση και να διεκδικήσουμε τον Δήμο, που αποτελεί το πιο κοντινό προς τους πολίτες, κομμάτι της πολιτικής!.

Με την ψήφο σας η νεολαία διεκδικεί και κατακτά αυτά που γενιές τώρα της έχουν ΑΦΑΙΡΕΣΕΙ. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΔΗΜΑΚΗ
Ο Βασίλης Δημάκης είναι 49 χρονών, εργάζεται ως εργάτης του ιδιωτικού τομέα από τα 14 του χρόνια, σήμερα ως εργολαβικός εργάτης στη ΔΕΗ.

Στον εκάστοτε εργασιακό του χώρο δεν έχει διστάσει να δώσει μάχες ενάντια στην εργοδοτική αυθαιρεσία, κάτι που έχει πληρώσει ακόμα και με απόλυση, αλλά… στα συλλογικά προβλήματα δε χωράνε ατομικές λύσεις.

Είναι ενεργό μέλος του ΣΥΡΙΖΑ και της Διεθνιστικής Εργατικής Αριστεράς (ΔΕΑ), και παλεύει μέσα από τους κοινωνικούς αγώνες και τα τοπικά κινήματα για το δίκιο των φτωχών, για το δίκιο όλων όσων δεν έχουν φωνή και αντιμετωπίζουν την περιφρόνηση της εξουσίας, κεντρικής και τοπικής. Αγωνίζεται για μια Αριστερά ακόμα πιο ενωτική και ριζοσπαστική, για μια κυβέρνηση της Αριστεράς που θα καταργήσει τα μνημόνια, θα αντιστρέψει τη λιτότητα, θα προστατεύσει τα λαϊκά στρώματα. Θέτει υποψηφιότητα με τη δημοτική κίνηση «Ρεύμα Πολιτών Εορδαίας», γιατί η φωνή των αγώνων και των ελπίδων του λαού πρέπει να εκπροσωπείται και στα δημοτικά συμβούλια. Για να παλέψουμε μαζί με το λαό της Εορδαίας που υποφέρει από τη φτώχεια και την ανεργία, για να αντισταθούμε στις μνημονιακές πολιτικές και τις επιπτώσεις τους στην περιοχή μας. Για να αντισταθούμε στο περαιτέρω ξήλωμα των κοινωνικών υπηρεσιών, για να συμβάλλουμε στη μάχη ενάντια στο ξεπούλημα-διάλυση της ΔΕΗ. Για μια πιο ανθρώπινη Εορδαία, για μια Εορδαία της αλληλεγγύης, της αντίστασης, της συλλογικότητας. Για να έρθει πιο κοντά αυτό που θέλουμε οι περισσότεροι από τους απλούς ανθρώπους: μια κοινωνία που θα βάζει πάνω απ’ όλα τον άνθρωπο και τις ανάγκες του, χωρίς διακρίσεις. Ο Βασίλης είναι παντρεμένος και έχει τρία παιδιά.


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΤΣΙΟΓΚΑ

Γεννήθηκε το 1965 στο ΄Ερλαγκεν Δ. Γερμανίας ,παντρεμένος με την Δικηγόρο Ηλιάδου ¨Ολγα, έχει δύο παιδιά μια κόρη 23 ετών και ένα γιό 15 ετών. Απόφοιτος Π. Ακαδημίας Φλώρινας (εξομοίωση Πτυχίου –Παιδαγωγικού τμήματος ), απόφοιτος Τεχνικού Λυκείου Πτολεμαΐδας του Μηχανολογικού τομέα των βιομηχανικών εγκαταστάσεων. Παρακολούθησε επιμορφωτικό πρόγραμμα πιστοποίησης ετήσιας διάρκειας που οργανώθηκε από Τμήμα Μηχανολογίας της Σχολής Τεχνολογικών Εφαρμογών Δυτικής Μακεδονίας. Συμμετείχε σε πρόγραμμα περιβαλλοντικής εκπαίδευσης όπως και σε πρόγραμμα Νέων Τεχνολογιών που πραγματοποιήθηκαν στο Κέντρο Πιστοποίησης Διοίκησης Επιχειρήσεων του ΤΕΙ Δ. Μακεδονίας

Υπηρέτησε την στρατιωτική θητεία του στις Ειδικές Δυνάμεις την περίοδο 1988-89

Διδάσκει ως Εκπαιδευτικός επί 19 έτη και έχει οργανική θέση στο 1ο ΕΠΑΛ Πτολεμαΐδας ομιλεί την Σερβοκροατική γλώσσα, συμμετείχε στα εκπαιδευτικά προγράμματα καινοτομιών Δαίδαλος επί 3 έτη Διετέλεσε Τομεάρχης του Μηχανολογικού Τομέα του Σ.Ε.Κ (σχολικό εργαστηριακό κέντρο ) για 7 χρόνια

Διετέλεσε Γραμματέας της ΕΛΜΕ Εορδαίας το 2000 και είναι Αντιπρόεδρος της για την περίοδο 2013-2015. Είναι μέλος του ΣΥΡΙΖΑ Εορδαίας από το 2012

Τον προσωπικό του χρόνο αφιερώνει στην μουσική, το κυνήγι, την σκοποβολή


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΑΝΝΑΣ ΙΩΑΝΝΙΔΟΥ

Λόγω των πολλών και χρόνιων προβλημάτων που έχει ο Δήμος μας και λόγω της προσωπικής μου ευαισθητοποίησης, αποφάσισα να κατέβω υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό «Ρεύμα Πολιτών Εορδαίας» και με υποψήφιο Δήμαρχο τον Δημήτρη Ζαραφίδη.

Πιστεύω πως μόνο με συλλογική δουλειά και αγώνες μπορούμε να φέρουμε σε πέρας αυτό δύσκολο έργο της ανασυγκρότησης της Εορδαίας.

Πιστεύω επίσης, ότι πρέπει να δραστηριοποιηθούμε όλοι για να ξεκολλήσουμε από το τέλμα, που βρισκόμαστε όλα αυτά τα χρόνια.

Όλοι γνωρίζουμε πως ο Δήμος μας είναι ένα Δήμος πολυβασανισμένος και δεν έχει χρόνο για χάσιμο.

Χρειάζεται γρήγορες καθαρές και άμεσες λύσεις.

Γι΄ αυτό θα πάμε όλοι μαζί αγωνιστικά και δυναμικά για ένα Δήμο αξιοκρατικό χωρίς ρουσφέτια και λαμογιές, για έναν Δήμο που θα κάνει την διαφορά στην Δυτική Μακεδονία.Ιωαννίδου Άννα

Έμπορος, μέλος του Φιλοζωικού Συλλόγου και εθελόντρια του Κυνοκομείου
Από το Blogger.