Header Ads

Η Γραμματεία Εορδαίας του ΠΑΜΕ για την καταδίκη του Β. Δεληολάνη

Η Γραμματεία Εορδαίας του ΠΑΜΕ καταδικάζει την απόφαση του Μονομελές Πλημμελειοδικείου Κοζάνης για 5 μήνες φυλάκιση με τριετή αναστολή στο στέλεχος του ΠΑΜΕ και πρόεδρο του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων νομού Κοζάνης, Βαγγέλη Δεληολάνη.

Καταδικάστηκε με την κατηγορία της παράνομης βίας για τη συμμετοχή του στην απεργιακή φρουρά έξω από το κατάστημα super market “ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗΣ”, κατά τη διάρκεια της 48ωρης Πανελλαδικής γενικής απεργίας της 28 και 29 Ιουνίου 2011.
Η απόφαση αυτή έρχεται σαν συνέχεια παρόμοιας απόφασης του Α' Μονομελές Πρωτοδικείου Θεσσαλονικής, πριν από ένα περίπου μήνα, για καταδίκη άλλων 2 στελεχών του ΠΑΜΕ. Οι καταδικαστικές αυτές αποφάσεις δεν έχουν στόχο τα στελέχη του ΠΑΜΕ και των ταξικών συνδικάτων που βέβαια δεν λυγίζουν αλλά πεισμώνουν περισσότερο από τέτοιες αποφάσεις. Κύριο στόχο έχουν να τρομοκρατήσουν τους εργαζόμενους, να μη συμμετέχουν στο σωματείο τους, να μην αντιδράσουν, να μην απεργήσουν, να μην διεκδικήσουν.
Καλούμε τους εργαζόμενους:
Να μην φοβηθούν από τέτοιου είδους αποφάσεις των δικαστηρίων, να μη σκύψουν το κεφάλι. Δεν έχουν να χάσουν τίποτα από τον αγώνα τους. Έχουν να χάσουν μόνο από το φόβο και την ανοχή.
Να οργανωθούν στα ταξικά σωματεία που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ και να οργανώσουν οι ίδιοι τους αγώνες τους.

Τετάρτη 29/1/2014

Από το Blogger.