Header Ads

Ραχήλ Μακρή: Λαγοί, νυφίτσες και ο θάνατος της Δημοκρατίας

Δήλωση της Κοινοβουλευτικής Εκπροσώπου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Βουλευτού Ν. Κοζάνης κας Ραχήλ Μακρή για τις μεθοδεύσεις στοχοποίησης του κινήματος των Ανεξάρτητων Ελλήνων



Οι λέξεις χάνουν το νόημα τους. Οι έννοιες διαστρεβλώνονται από ημιμαθή μηδενικά, η ιστορία μετατρέπεται σε ατάκα και οι θεσμοί βιάζονται προς τέρψη των οφθαλμών και των συμφερόντων όσων παραμυθιάζουν τους πολίτες, για να τους κρατήσουν στην αποχαύνωση.
Ο Αίαντας επέπληξε, με τη φράση "Αιδώς Αργείοι", όσους τρέμοντας από τον φόβο πυρπόλησης των πλοίων τους, από τους Τρώες, ετοιμάζονταν να ρίξουν τις ασπίδες και να τραπούν σε φυγή από το κοινό μέτωπο. Μαθήματα ιστορίας σε όσους λιγοψυχούν από τις απειλές ή τα θέλγητρα της όποιας "σατραπείας" και προσφέρουν γη και ύδωρ στον εχθρό. Σε όσους για να μην απολογηθούν για τις επονείδιστες ηθικά πράξεις τους κραυγάζουν ό,τι φοβούνται ότι θα ακούσουν. Το κοντοπίθαρα ποδαράκια του εγωισμού, τα μαύρα κοράκια της αποστασιοποίησης από την πραγματικότητα και η ανεπάρκεια μιας προβληματικής ψυχοσύνθεσης δύνανται να μας επιτίθενται όταν θέλουν να αποπροσανατολιστεί η κοινή γνώμη από τα πραγματικά σκάνδαλα της Συγκυβέρνησης, με την οποία φλερτάρουν.
Για ποίο άλλο λόγο να πετούν την μπάλα στην εξέδρα ή να αγωνίζονται στην αποστροφή των φώτων της δημοσιότητας από το πραγματικό πρόβλημα διαφαινόμενης κατάχρησης εκατομμυρίων, τουλάχιστον, ευρώ από Κυβερνητικά στελέχη;
Η αλήθεια, όμως, πάντα αποκαλύπτει τον εαυτό της. Η Βουλή έπαυσε ξαφνικά τις εργασίες της, χωρίς να υπάρχει ουσιαστικός ή πιστευτός προσχηματικός λόγος. Η Βουλή έκλεισε στις 4 Ιουνίου την ημέρα που διαβιβάστηκε δικογραφία της Εισαγγελίας Εφετών Αθηνών, που υπογράφεται από την αντιεισαγγελέα Ελένη Ράικου προς την εισαγγελέα Εγκλημάτων Διαφθοράς, Πόπη Παπανδρέου -η οποία και διέταξε την έρευνα-, αναφέρει ότι «σας ενημερώνουμε ότι από την προκαταρκτική εξέταση που διενεργήθηκε, προέκυψαν στοιχεία περί ενδεχόμενης ποινικής ευθύνης υπουργών-μελών της κυβέρνησης και συγκεκριμένα των Ευάγγελου Βενιζέλου, πρώην υπουργού Εθνικής Άμυνας και του Γεώργιου Παπακωνσταντίνου, πρώην υπουργού Οικονομικών, κατά το χρονικό διάστημα από την 17-10-2010 κ.ε. Επομένως, πρέπει να υποβληθεί, σύμφωνα με τις διατάξεις των άρ. 86 Συντ., 1 και 4 Ν. 3126/2003 και 83 παρ.1 του ΚτΒ, στην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου».
Παράλληλα με μαγειρέματα επιχειρείται, να αναβαθμιστεί σε κόμμα η ομάδα των Βουλευτών που έχουν αποχωρήσει από τους κομματικούς σχηματισμούς, με τους οποίους εκλέχθηκαν. Επιχειρείται πολυμέτωπη αήθης επίθεση στο ηθικό των Ανεξάρτητων Ελλήνων και στην εικόνα μας στην κοινωνία.
Οι μεθοδεύσεις σας δεν μας αγγίζουν. Ακόμα και φιμωμένοι διαθέτουμε την φωνή της αλήθειας, της καθαρότητας της συνείδησης και της εντιμότητας της γνώμης. Επιστρατεύστε εφιάλτες, μεθοδεύστε τερτίπια ,παραβιάστε την λαϊκή εντολή, εάν θέλετε. Εμείς θα είμαστε πάντα εκεί γιατί η ηθική δεν κουκουλώνεται στην λάσπη. Σε όλα αυτά απαντάμε με πολιτισμό και λόγια βγαλμένα από την καθαρή ευφυΐα και την αγέρωχη συνείδηση πραγματικών Ελλήνων, όπως ο Κώστας Βάρναλης:

Με ζήλο στα σκολειά της προδοσίας
του σάπιου αιώνα σέπεται η γενιά!
Χαίρονται της σκλαβιάς την ξεγνοιασιά
και τρέμουν του λαού την παρουσία.
Από το Blogger.