Header Ads

3ο Φεστιβάλ Μουσών: Μοναδική πρόταση ψυχαγωγίας και αναψυχής για το φετινό καλοκαίρι

Πάρκο Μουσών Ελατοχώρι Πιερίας 11 – 20 Ιουλίου 2014 
Ένα δεκαήμερο με τις πιο δυνατές συναυλίες του φετινού καλοκαιριού, μέρες και νύχτες γεμάτες μουσική, παράλληλες δραστηριότητες, ένα γεμάτο πρόγραμμα εκδηλώσεων που κάνει το φετινό Φεστιβάλ Μουσών να ξεχωρίζει.


Το 3ο Φεστιβάλ Μουσών ξεκινά στις 11 Ιουλίου με Πάνο Κατσιμίχα και Πράσινα Ποδήλατα και στη συνέχεια μια πλειάδα από δημιουργούς και τραγουδιστές κάθε βράδυ υπόσχονται «νύχτες δυνατές, μαγικές κι ονειρεμένες». Κ. Μαραβέγιας, Ε. Ρεμπούτσικα, Β. Πρατσινάκης, LOCOMONDO, Α. Πρωτοψάλτη, Ε. Αρβανιτάκη, Δ. Σαββόπουλος, Λ. Μαχαιρίτσας, Π. Μουζουράκης, Ε. Ζουγανέλη και πολλοί άλλοι. Παράλληλα χορός, εκθέσεις, βιωματικά εργαστήρια, τέχνες, αθλητικοί αγώνες, δραστηριότητες στη φύση, γεμίζουν δημιουργικά όλες τις μέρες και τις νύχτες του Φεστιβάλ.
Κι όλα αυτά στην καρδιά των Πιερίων σε υψόμετρο 1100 μ. στο Πάρκο των Μουσών λίγο έξω από το Ελατοχώρι.
Στα Πιέρια, το βουνό με την πιο πλούσια χλωρίδα και πανίδα, το ήπιο και ήμερο ανάγλυφο όπου ηρεμεί το βλέμμα και ανοίγεται η ματιά στο απέραντο ορίζοντα απ τον Όλυμπο στο Αιγαίο.
Στο Ελατοχώρι, το οποίο έχει αναδειχθεί τα τελευταία χρόνια σε ένα από τα δημοφιλέστερα ορεινά θέρετρα και σε μοναδικό και αγαπημένο προορισμό επισκεπτών από όλη την Ελλάδα όλο το χρόνο. Με πολυτελή ξενοδοχεία όπου κανείς συναντά αρμονικά δεμένη την πολυτέλεια με την παράδοση το μεράκι και χαμόγελο της ελληνικής αυθεντικής φιλοξενίας. Ειδικά για το Φεστιβάλ, προσφέρονται εξαιρετικά μειωμένες τιμές διανυκτέρευσης με πρωινό που ξεκινούν από 12,5 ευρώ το άτομο.
Φυσικά μπορεί κανείς μένοντας στο Ελατοχώρι, στη δροσιά των καταπράσινων Πιερίων να συνδυάσει τακτικές εξορμήσεις στις απέραντες οργανωμένες παραλίες της Πιερίας με βουτιές στα καθαρά καταγάλανα νερά του Αιγαίου.

Η διοργανώτρια A Hellas Sound & Records, ο καλλιτεχνικός διευθυντής Αλέξης Δρούγκας και όλοι συνεργαζόμενοι φορείς του Ελατοχωρίου, θεωρούν πως το 3ο Φεστιβάλ Μουσών είναι την καλύτερη πρόταση διακοπών, διασκέδασης, αναψυχής και ψυχαγωγίας για το φετινό καλοκαίρι.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να έχουν την ενημέρωση που επιθυμούν για τις συναυλίες, τις παράλληλες δραστηριότητες, την προπώληση εισιτηρίων, τους χώρους διαμονής και την περιοχή του Ελατοχωρίου: Στην επίσημη ιστοσελίδα του Φεστιβάλ Μουσών (www.festivalmouson.gr), στο facebook (www.facebook.com/festivalmouson), στα τηλ. 23510 52217- 52218 και email:festivalmouson@gmail.com
Από το Blogger.