Header Ads

«ΕΥΞΕΙΝΙΑ 2014» 4 και 5 Ιουλίου, στην Πτολεμαΐδα

Διήμερο εκδηλώσεων του Ποντιακού Συλλόγου Πτολεμαΐδας, με μεγάλο αφιέρωμα στο Λευτέρη Χαψιάδη



Στον κορυφαίο στιχουργό Λευτέρη Χαψιάδη, είναι αφιερωμένες φέτος οι καθιερωμένες διήμερες εκδηλώσεις του Ποντιακού Συλλόγου Πτολεμαΐδας «ΕΥΞΕΙΝΙΑ», οι οποίες θα πραγματοποιηθούν στις 4 και 5 Ιουλίου, στο Πάρκο Εκτάκτων Αναγκών, στην Πτολεμαΐδα.
Με την παρουσία του καταξιωμένου στιχουργού Λευτέρη Χαψιάδη, του οποίου τα τραγούδια αγαπήθηκαν όσο ελάχιστοι στην χώρα μας και ερμηνεύτηκαν από επίσης μεγάλους καλλιτέχνες όπως ο Στέλιος Καζαντζίδης, η Χαρούλα Αλεξίου και ο Γιώργος Νταλάρας, ο Ποντιακός Σύλλογος Πτολεμαΐδας προχωρά φέτος σε ένα μεγάλο αφιέρωμα-προσφορά στον πολιτισμό.
Μ΄ αυτόν τον τρόπο, ο Ποντιακός Σύλλογος Πτολεμαΐδας εγκαινιάζει ένα νέο κύκλο εκδηλώσεων-αφιερώματα σε σπουδαίους καλλιτέχνες-σύμβολα για τον ελληνισμό, την προσφυγιά και την πολιτισμική τους προσφορά στον τόπο και τον λαό μας.
Αναλυτικά, το πρόγραμμα των διήμερων εκδηλώσεων του Ποντιακού Συλλόγου Πτολεμαΐδας που ξεκινούν και τις δύο μέρες στις 9.30 το βράδυ και η είσοδος είναι ελεύθερη, έχει ως εξής:
Παρασκευή 4 Ιουλίου 2014
9:30 μ.μ : Έναρξη εκδηλώσεων
9:35 μ.μ : Εμφάνιση χορευτικών τμημάτων, από τα Γιαννιτσά, την Βέροια και το Λέχοβο και παρουσίαση του παιδικού χορευτικού του Ποντιακού Συλλόγου Πτολεμαϊδας .
10:35 μ.μ : Αφιέρωμα στον κορυφαίο πόντιο στιχουργό Λευτέρη Χαψιάδη, από πολυμελή ορχήστρα με τον Γιάννη Λαζαρίδη
12:00 μ.μ : Ποντιακό γλέντι με τα παιδιά του Ποντιακού Συλλόγου: Παντζούρη Άκη λύρα- τραγούδι, Ευσταθιάδη Γιώργο -λύρα, Τσερμεκίδη Δημήτρη -λύρα και Παντζούρη Δημήτρη -νταούλι.
Σάββατο 5 Ιουλίου 2014
9:30 μ.μ : Παρουσίαση της χορωδίας του Ποντιακού Συλλόγου Πτολεμαϊδας και εμφάνιση του εφηβικού χορευτικού του Συλλόγου
10:30 μ.μ : Γλέντι μέχρι πρωίας με τον Ακριτίδη Χρήστο -τραγούδι, Παυλίδη Διονύση -λύρα, Κελγιαννίδη Ιορδάνη λύρα-τραγούδι, Τσενεβεζίδη Γιώτη -αρμόνιο, Αβραμίδη Αλέξανδρο –ντραμς και Αβραμίδη Σωκράτη- κλαρίνο.

Με εκτίμηση
το Διοικητικό Συμβούλιο
Από το Blogger.