Header Ads

Ανακοίνωση Αστυνομίας: Αυτός είναι ο 52χρονος που συνελήφθη για αποπλάνηση ανηλίκων στην Πτολεμαΐδα

Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής διάταξης της Εισαγγελέως Πρωτοδικών Κοζάνης, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες 52χρονου ημεδαπού, ο οποίος συνελήφθη στην Πτολεμαΐδα την 02-06-2014 για αποπλάνηση ανηλίκων.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για τον ΚΑΡΑΜΠΑΤΑΚΗ Κωνσταντίνο του Ευαγγέλου και της Γαρυφαλιάς, κάτοικο Πτολεμαΐδας.



Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για τις ακόλουθες αξιόποινες πράξεις: α) αποπλάνηση παιδιών, τα οποία δεν έχουν συμπληρώσει τα 12 έτη και επιπλέον σε βάρος παιδιών που συμπλήρωσαν τα 12 έτη, κατ’ εξακολούθηση και κατά συρροή, β) πορνογραφία ανηλίκων με χρησιμοποίηση ανηλίκου, ο οποίος δεν συμπλήρωσε το 15ο έτος και γ) αντίσταση.

Επειδή, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, οι παραπάνω αξιόποινες πράξεις, προσβάλουν το έννομο αγαθό της γενετήσιας ελευθερίας και της αγνότητας της παιδικής ηλικίας που στόχο έχουν να προφυλάξουν το παιδί από πρόωρες σεξουαλικές εμπειρίες, προς διασφάλιση της αδιατάρακτης εξέλιξής του, καθώς και τη νόμιμη εφαρμογή της πολιτειακής βούλησης, κρίθηκε απαραίτητη η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, καθόσον αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.

Στο πλαίσιο αυτό, οι πολίτες παρακαλούνται να επικοινωνούν στον τηλεφωνικό αριθμό 2463055427 του Τμήματος Ασφαλείας Πτολεμαΐδας για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.


Από το Blogger.