Header Ads

Aγωνιστική επίσκεψη των απεργών της Coca Cola στην Κοζάνη στις 24/06/2014

Αύριο, Τρίτη 24 Ιούνη 2014 και 09:30 με 10:00 το πρωί θα επισκεφτεί την πόλη της Κοζάνης λεωφορείο με απεργούς της Coca Cola. Οι συνάδελφοι απεργοί θα συγκεντρωθούν στην Κεντρική Πλατεία της Κοζάνης με σκοπό να ενημερώσουν τον εργαζόμενο λαό της πόλης για την εξέλιξη και την προοπτική της πολύμηνης μάχης που δίνουν με την πολυεθνική που μπροστά στην αύξηση της κερδοφορίας της δεν λογαριάζει τίποτα. Οι απολύσεις, η τρομοκρατία, το κλείσιμο εργοστασίων και η μεταφορά τους εκτός Ελλάδας δεν έχουν κάμψει το αγωνιστικό φρόνημα των εργατών που μέσα από το σωματείο και την Ομοσπονδία τους δίνουν φωτεινό παράδειγμα αντίστασης και ανυποχώρητου αγώνα.


Η Γραμματεία Κοζάνης του Πανεργατικού Αγωνιστικού ΜΕτώπου σας καλεί όλους, εργαζόμενους, ανέργους, συνταξιούχους, νέους να τους υποδεχτούν με θέρμη και να εκφράσουν με όποιο τρόπο μπορούν την αλληλεγγύη στον τίμιο αγώνα τους για δουλειά και αξιοπρέπεια.

Καλούμε τα Μέσα μαζικής Ενημέρωσης της περιοχής να καλύψουν δημοσιογραφικά την αγωνιστική επίσκεψη των απεργών της Coca Cola.



Κοζάνη, 23/06/2014
Από το Blogger.