Header Ads

Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ Κοζάνης: Ολοι στην απεργία με το ΠΑΜΕ

Συνάδελφοι και συναδέλφισσες συνταξιούχοι

Την Τετάρτη 9 Απρίλη 2014 συμμετέχουμε στην απεργία ξεπερνώντας τις απειλές και τους εκβιασμούς της εργοδοσίας και της κυβέρνησης, τα εμπόδια που βάζει ο εργοδοτικός και κυβερνητικός συνδικαλισμός.



Καμία αναμονή. Πρέπει ν’ ανασυνταχθούμε! ΤΩΡΑ! Να πιστέψουμε, να δοκιμάσουμε τη δύναμη μας.

Βιομήχανοι, εφοπλιστές, τραπεζίτες, μεγαλοξενοδόχοι, μεγαλέμποροι, τρόικα, κυβέρνηση θέλουν να τα αρπάξουν όλα.

Η ζωή μας έχει γίνει αφόρητη! Μας οδηγούν στη μαζική εξαθλίωση για να σωθούν τα κέρδη των επιχειρηματικών ομίλων. Η λαιμαργία τους δε θα σταματήσει ποτέ! Μας θέλουν σκλάβους, αμίλητους, ανοργάνωτους, πετώντας μας μερικά ψίχουλα. Πρέπει να βρεθούμε σε αγωνιστική δράση και ετοιμότητα για τα χειρότερα που θα βρούμε μπροστά μας. Ετοιμάζουν νέο γύρο επίθεσης

Το νέο πακέτο για τα εργασιακά περιλαμβάνει νέα μείωση των «εργοδοτικών» ασφαλιστικών εισφορών, δηλαδή σε ετήσια βάση οι μεγάλες επιχειρήσεις θα κερδίζουν πάνω από 800 εκατομμύρια ευρώ. Το ποσό αυτό, που θα λείπει από τα ταμεία του ΙΚΑ, μαζί με τις περικοπές στην κρατική χρηματοδότηση, θα το οδηγήσει σε οικονομική ασφυξία άρα σε νέο ασφαλιστικό, δηλαδή νέες μειώσεις στις ήδη πετσοκομμένες συντάξεις, νέες αυξήσεις στα όρια ηλικίας. Παράλληλα επιχειρούν να περάσουν στο γύψο κάθε λαϊκή κινητοποίηση και διαμαρτυρία, να βάλουν χέρι στη συνδικαλιστική δράση, στην απεργία με στόχο να επιβάλουν σιγή νεκροταφείου στους τόπους δουλειάς και γενικότερα στο μαζικό κίνημα.

ΨΗΛΑ το κεφάλι! ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ, ΠΙΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΑ, με μεγαλύτερη μαζικότητα να συνεχίσουμε την πάλη. Να σηκώσουμε πιο ψηλά τη σημαία των ταξικών αγώνων.

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 9 ΑΠΡΙΛΗ ΣΤΙΣ 10:30 πμ στον ΠΕΖΟΔΡΟΜΟ

Η Διοίκηση
Από το Blogger.