Header Ads

Ανοιχτή επιστολή υποψηφίου ΑΝΤΑΜΑ

Φίλες και φίλοι, αγαπητοί συνδημότες,στους δύσκολους καιρούς που περνά η Χώρα μας, θα’ θελα κι εγώ με τις λιγοστές δυνάμεις που έχω να προσφέρω με ανιδιοτέλεια στην τοπική αυτοδιοίκηση. Σαν μέλος της Δημοτικής Κίνησης Σερβίων Βελβεντού ΑΝΤ.Α.Μ.Α. (ΑΝΤιμνημονιακό Αυτοδιοικητικό Μέτωπο Ανατροπής) και σύμφωνος με την Ιδρυτική Διακήρυξη του Οκτώβρη του 2013 αποφάσισα να είμαι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον αντίστοιχο εκλογικό συνδυασμό και με υποψήφιο Δήμαρχο τον ΛΙΑΚΟ ΠΟΛΥΔΕΥΚΗ με σκοπό να βοηθήσω τον Δήμο και τους δημότες του τόπου μας. Να παλέψουμε όλοι μαζί για μια καλύτερη κοινωνία, με σεβασμό στον Άνθρωπο,σε αρχές και αξίες, με αξιοπρέπεια, αξιοκρατία και διαφάνεια για όλους και για όλα, για ένα καλύτερο μέλλον.
Πάντα πίστευα πως όλες οι εκλογές έχουν πολιτικό χαρακτήρα και χρώμα, και έτσι πρέπει να τις δούμε και αυτές , γι’ αυτό καλώ:
όλους τους δημότες του Δήμου μας που θέλουν το καλύτερο για το μέλλον της πατρίδας μας και του τόπου μας να ενωθούμε και να αγωνιστούμε μαζί, για μια ισχυρή ανεξάρτητη Αυτοδιοίκηση που θέλει και μπορεί να έρθει σε ρήξη με το κατεστημένο
όλους όσους είναι απογοητευμένοι από τα κόμματα που στηρίζουν την κυβέρνηση, από τη σημερινή δημοτική αρχή και τους δημοτικούς της συμβούλους, και οι οποίοι σήμερα αδιαφορούν για τα δημοτικά πράγματα, απέχουν από τα δημοτικά συμβούλια, όπως και γενικότερα από τα κοινά του δήμου μας, να πλαισιώσουν και να στηρίξουν το συνδυασμό μας.
να γυρίσουμε όλοι την πλάτη σε όσους υπηρέτησαν με πίστη τα μνημόνια από οποιοδήποτε πόστο και αξίωμα, επειδή η Αυτοδιοίκηση υπήρξε ένα από τα μεγάλα θύματα των νεοφιλελεύθερων πολιτικών λιτότητας, του «Καλλικράτη» και των αλλεπάλληλων Μνημονίων
Να γίνουμε όλοι ενεργοί πολίτες Γιατί στη ζωή τίποτα δεν μας χαρίζεται και όλα κατακτούνται μόνο με αγώνες
Ζητάμε την στήριξη και την ψήφο σας, όχι για να συνεχίσουμε την ίδια πολιτική αλλά να παλέψουμε για αλλαγή της πολιτικής (τύπου Μαυρογιαλούρου ) που χρόνια τώρα εξυπηρετεί συμφέροντα και κατεστημένα και που στο τέλος καταλήγει σε βάρος του τόπου μας, των συνδημοτών μας και πολύ περισσότερο των παιδιών μας.
Όλοι μαζί (ΑΝΤ.Α.Μ.Α.) μπορούμε και θέλουμε να φέρουμε την Ανατροπή και την αλλαγή στον δήμο μας.


ΔΑΝΙΗΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
Από το Blogger.