Νεα Πτολεμαιδας

Rss - Νέα ΠτολεμαΐδαςEpikoinonia me Nea PtolemaidasYoutube Nea PtolemaidasTwitter PtolemaidaFacebook Ptolemaida

4/4/14

Φιλοζωικός Σύλλογος Αμυνταίου για τις φόλες: Δήμαρχε, γίνεστε "ΣΥΝΕΝΟΧΟΣ"Φ Ο Λ Α!!! Η σκληρότερη έκφραση της κοινωνίας απέναντι στα ζώα.Το όπλο των ανεγκέφαλων απέναντι σ' αυτά!!Επισημαίνουμε ότι τα αδέσποτα ζώα συντροφιάς προστατεύονται από την Εγκύκλιο των Εισαγγελέων Ελλάδας 1/2013 και το Νόμο 4039/2-2-2012 και σύμφωνα με τις διατάξεις του, οι δράστες κακοποίησης τους (δηλητηριάσεις κ.λ.π.), τιμωρούνται με ποινή φυλάκισης και μεγάλο χρηματικό πρόστιμο.
Ο Σύλλογος μας,έχει ζητήσει από το Δήμο Αμυνταίου να μεριμνήσει κατόπιν έντονης ανησυχίας συνδημοτών μας, ώστε να βγάλει ανακοίνωση αποτροπής τέτοιου εγκλήματος, υπενθυμίζοντας στους δράστες τις νομικές τους συνέπειες.
Κι αντί κ. Δήμαρχε να το πράξετε και να βοηθήσετε με πρόληψη του κακού, με τη σιωπή σας γίνεστε "ΣΥΝΕΝΟΧΟΣ" σε ένα ήδη προμελετημένο έγκλημα.

ΟΙ ΦΟΛΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΤΑ ΖΩΑ, ΤΗΝ ΗΘΙΚΗ ΜΑΣ, ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΟΡΙΖΕΙ !!! ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΤΗ ΦΟΛΑ ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΣΑΣ. ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΠΑΡΑΠΛΕΥΡΕΣ ΚΑΙ ΜΗ.


Από το Blogger.
-