Τροποποίηση ωραρίου λειτουργίας του ΔΑΚ Γρεβενών λόγω ανεπαρκούς φωτισμού
Λόγω έλλειψης επαρκούς φωτισμού στις εγκαταστάσεις του Δημοτικού Σταδίου «Μίλτος Τεντόγλου» και μετά από εισήγηση του Τεχνικού Ασφαλείας, κρίνεται απαραίτητη η λήψη προληπτικών μέτρων για τη διασφάλιση της υγείας και ασφάλειας των εργαζομένων και των δημοτών.
Έτσι το ωράριο λειτουργίας του Δημοτικού Σταδίου τροποποιείται προσωρινά, με τη λήξη της λειτουργίας του να ορίζεται στις 18:00 καθημερινά, αντί στις 20:00 που ισχύει σήμερα.
Η ρύθμιση, όπως ενημερώνει ο δήμος Γρεβενών, θα ισχύει έως την ολοκλήρωση των εργασιών εγκατάστασης σύγχρονου και επαρκούς συστήματος φωτισμού στις αθλητικές εγκαταστάσεις, προκειμένου να εξαλειφθούν οι κίνδυνοι ατυχημάτων ή άλλων επικίνδυνων περιστατικών που ενδέχεται να προκύψουν από την εργασία ή την άθληση σε συνθήκες μειωμένης ορατότητας.
Ο δήμος διαβεβαιώνει ότι καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια για την ταχύτερη αποκατάσταση της υποδομής και την πλήρη επαναφορά του κανονικού ωραρίου λειτουργίας.
www.ertnews.gr
Η συνέχεια εδώ






