Header Ads

Εορδαία: Αρχίζει το Changer Z Festival στο Φράγμα του Περδίκκα

COVER-PAGE3

Στο φράγμα του Περδίκκα θα εξελιχθεί  από σήμερα ( Πέμπτη 3/7)  και για το επόμενο τριήμερο το ChangerZ Festival που υπόσχεται δράση, πνευματική μεταμόρφωση, και διασκέδαση, με  τη Μαρίνα Σάττι, νεανικά συγκροτήματα, να ανεβάζουν απόψε το θερμόμετρο του κεφιού.

Οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν και να συμμετάσχουν, με εναλλαγές, σε εργαστήρια και δραστηριότητες, ψυχαγωγικά δρώμενα,  σχετικά με την ψυχοσωματική ευεξία, τον επαγγελματικό προσανατολισμό, σε  workshops για την ένταξη στην εργασία, τη διαχείριση του χρόνου, και την ομαδική δουλειά.

Επίσης, θα διεξαχθεί ημερίδα σε συνεργασία με τη ΔΙΑΔΥΜΑ για το σύστημα διαχείρισης απορριμάτων Δυτικής Μακεδονίας, θα διοργανωθούν αθλητικές δραστηριότητες, ενώ, η Ομάδα Εθελοντισμού «Ανδρόνικος» θα ενημερώνει για τη δωρεά μυελού των Οστών.

Το Καλλιτεχνικό πρόγραμμα του ChangerZ Festival: Πέμπτη 04/07  Moyzikanoi, Urca de Lima, Μαρίνα Σπανού, Μαρίνα Σάττι. Παρασκευή 05/07   Redeem, Lobo Novel 729. Σάββατο 06/07   Majovoli, Σίλια Κατραλή μαζί με Papazό & Leo,Σκιαδαρέσες, Πάνος Βλάχος. Κυριακή 07/06   Shuffle SKG,  Άννα Μαρία Παπαγιάννη. Cj Jeff/.

Συνδιοργανωτής του Φεστιβάλ ο Δήμος Εορδαίας. Χορηγοί επικοινωνίας ΕΡΤ3 και ΕΡΤ Κοζάνης.

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ- ΣΥΝΤΑΞΗ: Μαίρη Κεσκιλίδου

www.ertnews.gr

Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.