Header Ads

Αποτελέσματα εκλογών Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κοζάνης

images (1)

Η παράταξη της Δημοκρατικής Συνεργασίας (ΔΗ.ΣΥ.) αναδείχτηκε πρώτη στις εκλογές του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κοζάνης με 204 ψήφους και 3 έδρες στο νέο διοικητικό συμβούλιο. Επίσης 3 έδρες καταλαμβάνει και η παράταξη της ΔΑΚΕ που έλαβε 175 ψήφους. Η Αγωνιστική Συσπείρωση Εκπαιδευτικών (ΑΣΕ), πήρε 138 ψήφους και 2 έδρες και το Αυτόνομο Δίκτυο με 61 ψήφους κατέλαβε μία έδρα στο διοικητικό συμβούλιο.  

-Συγκεκριμένα στο νέο διοικητικό συμβούλιο του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κοζάνης εξελέγησαν: από τη Δημοκρατική Συνεργασία οι: Αθανάσιος Κωτούλας, Ελένη Δουγαλή και Στέφανος Γιαννακόπουλος.

Από τη ΔΑΚΕ οι: Κωνσταντίνος Δεμιρτζίδης, Ζήσης Τζιλίνης και Μιχάλης Γρίβας.

Από την Αγωνιστική Συσπείρωση Εκπαιδευτικών (ΑΣΕ) οι: Ειρήνη Ευαγγελοπούλου και Χριστίνα Μέτσιου.

Και από το Αυτόνομο Δίκτυο ο  Χρήστος Κυριακόπουλος.

-Στην Εξελεγκτική Επιτροπή εξελέγησαν: η Ματίνα Καρμαζή από τη ΔΗ.ΣΥ., η  Κάτια Βόντσα από τη ΔΑΚΕ

και ο Μιλτιάδης Τζίντζιος από το Αυτόνομο Δίκτυο

-Αντιπρόσωποι για την Γενική Συνέλευση της Δ.Ο.Ε. εξελέγησαν: από τη Δημοκρατική Συνεργασία (ΔΗ.ΣΥ.) οι: Σταυρούλα Νιτσιοπούλου και Αθανάσιος Κωτούλας. Από τη ΔΑΚΕ οι: Κωνσταντίνος Δεμιρτζίδης και  Ζήσης Τζιλίνης.

Από την Αγωνιστική Συσπείρωση Εκπαιδευτικών (ΑΣΕ) οι: Ειρήνη Ευαγγελοπούλου και Χριστίνα Μέτσιου. Και από το Αυτόνομο Δίκτυο ο Χρήστος Κυριακόπουλος.

-Τις 26 έδρες αντιπροσώπων για το Νομαρχιακό Τμήμα Κοζάνης της ΑΔΕΔΥ κατέλαβαν: 10 η Δημοκρατική Συνεργασία (ΔΗ.ΣΥ.), 8 η Δ.Α.Κ.Ε.,  5 η Αγωνιστική Συσπείρωση Εκπαιδευτικών (ΑΣΕ)  και 3 το Αυτόνομο Δίκτυο

-Στις εκλογές του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κοζάνης, από τους 803 εγγεγραμμένους, προσήλθαν να ψηφίσουν οι 591.

www.ertnews.gr

Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.