Header Ads

ΑΣΕΠ: Νέες προσλήψεις μόνιμων νοσηλευτών στο Πολεμικό Ναυτικό

ΑΣΕΠ: Νέες προσλήψεις μόνιμων νοσηλευτών στο Πολεμικό Ναυτικό

Πώς θα κάνετε αίτηση στη νέα προκήρυξη του ΑΣΕΠ για μόνιμες θέσεις εργασίας στο Πολεμικό Ναυτικό

Με προκήρυξη του ΑΣΕΠ, που υπογράφει ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νικόλαος Παναγιωτόπουλος, προκηρύσσονται 52 θέσεις Επαγγελματιών Οπλιτών (ΕΠΟΠ.) ανδρών - γυναικών, ειδικότητας Βοηθού Νοσηλευτικής (Β/ΝΟΣ) στο Πολεμικό Ναυτικό για τις εξής εξειδικεύσεις:

Οι υποψήφιοι θα επιλεγούν σε μία από τις δύο εξειδικεύσεις που έχουν δηλώσει, εφόσον έχουν τα απαιτούμενα, συγκεντρώσουν τα απαραίτητα μόρια κατ’ απόλυτη σειρά προτεραιότητας και επιτύχουν στις προβλεπόμενες υγειονομικές - ψυχοτεχνικές εξετάσεις και αθλητικές δοκιμασίες. Οι υποψήφιοι που θα επιλεγούν τελικά και θα καταταγούν, θα τοποθετηθούν σε Πολεμικά Πλοία, Ναυτικά Νοσοκομεία και Μονάδες - Υπηρεσίες του Πολεμικού Ναυτικού, για κάλυψη υπηρεσιακών αναγκών.

Πώς θα κάνετε αίτηση

Οι υποψήφιοι, πρέπει να συμπληρώσουν ηλεκτρονικά την προβλεπόμενη αίτηση - υπεύθυνη δήλωση, η οποία θα πρέπει να συνοδεύεται από τα κατά περίπτωση απαιτούμενα δικαιολογητικά, με μεταφόρτωσή τους (upload) σε ψηφιακή μορφή (pdf).

Η αίτηση υποβάλλεται εντός αποκλειστικής προθεσμίας ενός (1) μηνός από τη δημοσίευση της παρούσας εγκυκλίου, μέσω σχετικής μηχανογραφικής εφαρμογής στην ηλεκτρονική διεύθυνση epop. hellenicnavy.gr.

Οι υποψήφιοι ταυτοποιούνται στην ανωτέρω εφαρμογή, η οποία περιλαμβάνει οδηγίες συμπλήρωσης της αίτησης και υποβολής των δικαιολογητικών, χρησιμοποιώντας τους προσωπικούς κωδικούς taxisnet.

Η διαχείριση της αίτησης (επεξεργασία, προσωρινή αποθήκευση, μεταφόρτωση δικαιολογητικών, οριστικοποίηση) υλοποιείται πλήρως ηλεκτρονικά. Ως απόδειξη οριστικής υποβολής της αίτησης, η εφαρμογή θα παράξει αντίγραφο της αίτησης, καθώς και Δελτίο Υγειονομικής εξέτασης υποψηφίου (μηχανογραφικό αρχείο pdf με μοναδικό κωδικό αίτησης υποψηφίου), τα οποία οφείλουν να τα αποθηκεύσουν-εκτυπώσουν όλοι οι υποψήφιοι.

Μετά την οριστικοποίηση, και έως την ανακοίνωση των υποψηφίων που έχουν ελλιπή δικαιολογητικά, δεν θα είναι δυνατή καμία διόρθωση ή συμπλήρωση της αίτησης και των υποβληθέντων δικαιολογητικών, ούτε και η υποβολή νέας αίτησης.

Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.