Header Ads

Κοζάνη: Έκθεση ζωγραφικής και κοσμήματος από το δημοτικό Εικαστικό Εργαστήρι

Screenshot_7

Τα τμήματα Ζωγραφικής – Κοσμήματος Ενηλίκων του Εικαστικού Εργαστηρίου Δήμου Κοζάνης, εκθέτουν τα έργα τους, από τις 2 έως και τις 9 Ιουνίου στον χώρο της Πανδώρας, στο κέντρο της Κοζάνης.

Τα εγκαίνια της έκθεσης πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 2 Ιουνίου στις 19:00, η οποία θα είναι ανοιχτή για το κοινό, καθημερινά 18:00 – 22:00 , με μόνη προΰπόθεση συμμετοχής, κάποιος να έχει συμπληρώσει το 18ο έτος ηλικίας.

Υπεύθυνη στη ζωγραφική είναι η κα Ελένη Δημοπούλου και υπεύθυνη του Εργαστηρίου Κοσμήματος η κα Ελεονόρα Γαβαλίδου, η οποία μίλησε για την έκθεση στην ΕΡΤ3 και την εκπομπή “Περίμετρος“, λέγοντας: “Αγκαλιάζουμε και τη ζωγραφική και το κόσμημα και θέλουμε να δείξουμε τις δημιουργίες που κάνουν οι συμπολίτες μας… αναδεικνύουμε τη δημιουργική διάθεση που έχει ο κάθε άνθρωπος και θέλει να μοιραστεί με τον κόσμο, ανάλογα με τις δυνατότητες και την όρεξη που έχει ο καθένας”.

Άλλωστε, όπως τόνισε η ζωγράφος, κα Παναγιώτα Δαλαγιώργου, που περίμενε να βγει στη σύνταξη για να ασχοληθεί με αυτό που αγαπά, “όταν κάνεις κάτι που σε ευχαριστεί, βγάζεις τον καλύτερό σου εαυτό.”

www.ertnews.gr

Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.