Header Ads

Πέντε συλλήψεις για ναρκωτικά σε Καστοριά και Φλώρινα

χειροπεδες

Πέντε άτομα συνελήφθησαν σε περιοχές της Δυτικής Μακεδονίας, από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Καστοριάς και Φλώρινας στο πλαίσιο καθημερινών αστυνομικών ελέγχων και δράσεων για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών.

Ειδικότερα, στην πρώτη περίπτωση, συνελήφθη στην πόλη της Φλώρινας, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κάτω Κλεινών Φλώρινας, ανήλικος, διότι σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης. Στη δεύτερη περίπτωση, συνελήφθη ένας 30χρονος διότι σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν μικροποσότητα κοκαΐνης και ακατέργαστης κάνναβης.

Επιπλέον, σε περιοχή της Φλώρινας, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κάτω Κλεινών Φλώρινας, συνελήφθη μια 47χρονη καθώς βρέθηκαν στην κατοχή της και κατασχέθηκαν τέσσερα δισκία, που εμπίπτουν στις διατάξεις του νόμου περί ναρκωτικών, την κατοχή των οποίων δεν μπόρεσε να δικαιολογήσει. Συνελήφθη, επίσης, και ένας 48χρονος, καθώς έπειτα από έλεγχο βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης. Τέλος, συνελήφθη σε περιοχή της Καστοριάς, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καστοριάς, ένας 26χρονος, διότι σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

Οι δικογραφίες που σχηματίσθηκαν σε βάρος των συλληφθέντων, υποβλήθηκαν στους αρμόδιους Εισαγγελείς.

www.ertnews.gr

Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.