Header Ads

Ισπανία: Η πριγκίπισσα Χριστίνα χωρίζει μετά από 24 χρόνια. Φωτογραφήθηκε με άλλη γυναίκα

Η αδελφή του βασιλιά της Ισπανίας Φελίπε, κόρη της Σοφίας και του Χουάν Κάρλος, Χριστίνα, ανακοίνωσε ότι θα χωρίσει από τον επί 24 χρόνια σύζυγό της, Ινάκι Ουρντανγκαρίν, μία εβδομάδα αφότου φωτογραφήθηκε πιασμένος χέρι-χέρι με άλλη γυναίκα.

Σε δήλωση, που κυκλοφόρησε τη Δευτέρα , σύμφωνα με τους Times, η βασιλική οικογένεια αναφέρει: «Με κοινή συμφωνία αποφασίσαμε να χωρίσουμε. Η δέσμευσή μας για τα παιδιά μας παραμένει ακλόνητη. Επειδή είναι μια ιδιωτική απόφαση, ζητούμε τον απόλυτο σεβασμό όλων γύρω μας».

Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 1997 και έχει τέσσερα παιδιά, τον 22 ετών Χουάν, τον 21 ετών Πάμπλο, τον 19 ετών Μιγκέλ και την 16 ετών Ειρήνη.

Σύμφωνα με το Vanityfair είναι η πρώτη φορά που το όνομα του Ινάκι Ουρντανγκαρίν βρίσκεται στα πρωτοσέλιδα, τα τελευταία δύο χρόνια.

Το 2018, ο πρώην επαγγελματίας παίκτης χάντμπολ κρίθηκε ένοχος για φορολογική απάτη, υπεξαίρεση και για ξέπλυμα χρήματος άνω των 4,5 εκατομμυρίων λιρών μέσω του μη κερδοσκοπικού οργανισμού του, του Ινστιτούτου Noos. Η πριγκίπισσα Χριστίνα κατηγορήθηκε επίσης για φορολογική απάτη ως μέρος της υπόθεσης, αλλά τελικά αθωώθηκε.

Ο Ινάκι Ουρντανγκαρίν, ωστόσο, καταδικάστηκε από το Ανώτατο Δικαστήριο σε φυλάκιση έξι ετών και τριών μηνών. Όμως, εκμεταλλευόμενος πρόγραμμα, βγήκε από τη φυλακή και να διαμένει με τη μητέρα του στη πόλη Βιτόρια, και εργάζεται ως σύμβουλος σε μια λογιστική εταιρεία.

Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.