Header Ads

Ολυμπιακοί Αγώνες: Θετική στον κορονοϊό συνοδός της Ελληνικής ομάδας καλλιτεχνικής κολύμβησης

Θετική στον κορονοϊό βρέθηκε μία συνοδός της Ελληνικής ομάδας στην καλλιτεχνική κολύμβηση, στον έλεγχο που έγινε μόλις έφθασε η αποστολή στο Τόκιο.

Ο έλεγχος αυτός έγινε στο αεροδρόμιο και φυσικά η συνοδός έχει τεθεί σε καραντίνα, σε κάποιο ειδικό χώρο εκτός του Ολυμπιακού χωριού, όπως ορίζεται από το υγειονομικό πρωτόκολλο των αγώνων.

Ο έλεγχος που έγινε στη συνέχεια σε όλα τα μέλη της αποστολής ήταν αρνητικός για όλα τα υπόλοιπα μέλη της αποστολής, η οποία τελικά δεν θα παραμείνει στο Ολυμπιακό χωριό.

Στη συνοδό που βρέθηκε θετική το αρχηγείο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής παρέχει κάθε δυνατή βοήθεια και είναι σε συνεχή επαφή μαζί της.

Τα μέλη της καλλιτεχνικής κολύμβησης βρίσκονται σε καθεστώς εντατικής παρακολούθησης και παρ’ ότι δεν έχει παρουσιαστεί διασπορά στις τάξεις της, οι διοργανωτές αποφάσισαν να μην καταλύσουν τελικά στο Ολυμπιακό Χωριό, τουλάχιστο για σήμερα. Θα οδηγηθούν σε ξενοδοχείο όπου θα παρακολουθούνται. Το πρωί της Πέμπτης θα υποβληθούν πάλι σε τεστ και ανάλογα με τα αποτελέσματα θα ληφθούν αποφάσεις.

Η συνοδός πάντως θα υποβληθεί σε νέο τεστ και θα τεθεί σε καραντίνα σε διαφορετικό ξενοδοχείο.

Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.