Header Ads

ΗΠΑ: Οργάνωσαν το τέλειο πάρτι γενεθλίων για 19χρονο γάτο

Ένα φοβερό πάρτι οργάνωσε το καταφύγιο αδέσποτων ζώων Cincinnati Animal CARE, στο Οχάιο των Ηνωμένων Πολιτειών, προκειμένου να γιορτάσουν τα 19α γενέθλια ενός γάτου με δώρο το καλύτερο που θα μπορούσε να ζητήσει. Μία νέα οικογένεια.

Όταν οι υπάλληλοι στο Cincinnati Animal CARE συνειδητοποίησαν ότι ο Σάμι θα γινόταν 19 ετών, μόνιμος κάτοικος στο καταφύγιο, αποφάσισαν να κάνουν την περίσταση όσο το δυνατόν πιο ξεχωριστή.

Σε ανάρτηση τους στην σελίδα τους στο Facebook, μαζί με τις απαραίτητες φωτογραφίες έγραψαν:

«Χρόνια πολλά σε αυτόν τον πανέμορφο τύπο, που θα ήθελε ένα όμορφο, ήσυχο σπίτι για να ζήσει τα επόμενα χρόνια. Η μόνη παράμετρος για να τον υιοθετήσετε είναι η εξής. Πρέπει οπωσδήποτε να διοργανώσετε ένα πάρτι για τα 20α του γενέθλια, στις 15/6/22!»

Και όπως φαίνεται η όλη δημοσιότητα έπιασε τόπο, αφού την επόμενη ακριβώς, ο Σάμι απέκτησε μία καινούργια οικογένεια.

Αν και όλες οι γάτες μπορεί να μην εκτιμούν ένα πάρτι γενεθλιών, εντούτοις ο Σάμι χάρηκε με την ψυχή του και απόλαυσε κάθε λεπτό από την γιορτή που δόθηκε προς τιμήν του.

Όπως είπε ο υπεύθυνος του Cincinnati Animal CARE, Ρέι Άντερσον, «Ο Σάμι είναι απίστευτα γλυκός. Του αρέσουν οι αγκαλιές, να ακουμπάει το κεφάλι του πάνω σου και γενικά χάρηκε με την ψυχή του κάθε στιγμή από την γιορτή, κυρίως ότι όλων η προσοσχή ήταν στραμμένη πάνω του. Και μόνο από το καπέλο που φοράει καταλαβαίνετε πόσο ωραίος τύπος είναι. Του αρέσει να κάθεται και να παρακολουθεί τι συμβαίνει».

Ο Σάμι κατέληξε στο Cincinnati Animal CARE, όταν ο ιδιοκτήτης του αναγκάστηκε να τον αποχωριστεί την στιγμή που έπρεπε να μεταφερθεί σε ειδικό κέντρο περίθαλψης και δεν μπορούσε να τον έχει μαζί του. Κάπως έτσι έγινε γνωστή και η μέρα γενεθλίων του.

Πάντως, παρά το προχωρημένο της ηλικίας του, ο Σάμι χαίρει άκρας υγείας.

Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.