Header Ads

ΑΣΕΠ: Κλήρωση για τους ισοβαθμούντες για την προκήρυξη 1Γ/2019

ΑΣΕΠ: Κλήρωση για τους ισοβαθμούντες για την προκήρυξη 1Γ/2019

Σε δημόσια ηλεκτρονικ΄ή κλήρωση καλεί τους ισοβαθμούντες της προκήρυξης 1ΓΕ/2019 το ΑΣΕΠ.

Συγκεκριμένα αναφέρει πως Η δημόσια ηλεκτρονική κλήρωση για τους ισοβαθμήσαντες των ανωτέρω κλάδων θα διενεργηθεί στις 22-6-2021, ημέρα Τρίτη, και ώρα 09:00 το πρωί στην αίθουσα της Ολομέλειας του ΑΣΕΠ.

Λόγω των μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κορωνοϊό και του μεγάλου αριθμού των ισοβαθμησάντων, οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι μπορούν να παρακολουθήσουν την ηλεκτρονική κλήρωση απευθείας στο Web τηλεοπτικό κανάλι της Βουλής.

Η ηλεκτρονική κλήρωση θα πραγματοποιηθεί, από το ΑΣΕΠ με την υποστήριξη του Ινστιτούτου Τεχνολογίας Υπολογιστών & Εκδόσεων (ΙΤΥΕ) – Διόφαντος, το οποίο ανέλαβε τον σχεδιασμό, υλοποίηση, διαχείριση και λειτουργία της εφαρμογής λογισμικού ηλεκτρονικής κληρωτίδας.

Σύμφωνα με τους πίνακες, υπήρχουν 12.876 ισοβαθμούντες στους πίνακες που βρίσκονται παρακάτω ενώ σε αυτούς τους πίνακες υπάρχουν 3.878 ομάδες ισοβαθμούντων κατά κλάδο και βαθμολογία.

Για να μπορέσουν οι ισοβαθμούντες των ανωτέρω κλάδων να παρακολουθήσουν τηλεοπτικά το αποτέλεσμα της ηλεκτρονικής κλήρωσης, θα πρέπει να γνωρίζουν τον αύξοντα αριθμό της σειράς κατάταξης που έχουν στον οικείο πίνακα του κλάδου τους.

Δείτε τους πίνακες

Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.