Header Ads

To «Lisey’s Story» του Στίβεν Κινγκ με την Τζούλιαν Μουρ έχει τρέιλερ

Η Apple TV+ κυκλοφόρησε ο πρώτο τρέιλερ της μίνι σειράς οκτώ επεισοδίων «Lisey’s Story», που βασίζεται στο ομότιτλο μυθιστόρημα του Στίβεν Κινγκ, ο οποίος κατ′ εξαίρεση υπογράφει και το σενάριο (παρότι όπως δήλωσε δεν παρενέβη με άλλον τρόπο στη δημιουργική διαδικασία).  

Σε σκηνοθεσία του Χιλιανού σκηνοθέτη Πάμπλο Λαραΐν («Jackie», «Neruda»), την επιλογή του οποίου ο διάσημος Αμερικανός συγγραφέας είχε χαρακτηρίσει «εξαιρετική», σε συνέντευξη του στην Washington Post και με πρωταγωνιστές την Τζούλιαν Μουρ και τον Κλάιβ Όουεν, το «Lisey’s Story» (2006) αφορά ένα από τα πιο προσωπικά και αγαπημένα βιβλία του Κινγκ. 

Όπως είπε «είναι μια ιστορία για την αγάπη και το γάμο και την ορμή της δημιουργίας, που έχει όμως και ένα στοιχείο κακού». 

Η ιστορία, σύμφωνα με τη σύνοψη, ακολουθεί τα βήματα της Λίσι Λάντον (Τζούλιαν Μουρ) δύο χρόνια μετά τον θάνατο του συζύγου της, διάσημου συγγραφέα Σκοτ Λάντον (Κλάιβ Όουεν), όταν μία σειρά από περίεργα γεγονότα, αλλά και ταραγμένες αναμνήσεις -που είχε καταφέρει να καταστείλει-  την αναγκάζουν να γυρίσει στο παρελθόν.

Τα δύο πρώτα επεισόδια θα κάνουν πρεμιέρα στις 4 Ιουνίου και τα υπόλοιπα έξι θα προβληθούν σε εβδομαδιαία βάση.

Με πληροφορίες από Indiewire 

Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.