Header Ads

«Τα Φιλαράκια»: Το τρέιλερ της επανένωσης και οι γκεστ - Από Lady Gaga μέχρι Σίντι Κρόφορντ

Η αναμονή έλαβε τέλος. Όπως ανακοίνωσε το HBO Max, Τζένιφερ Άνιστον, Λίζα Κούντροου, Κόρτνεϊ ΚοξΜάθιου Πέρι, Ματ ΛεΜπλανκ και Ντέιβιντ Σουίμερ θα εμφανιστούν ξανά στις τηλεοπτικές οθόνες στις 27 Μαΐου. 

Το δίκτυο έδωσε στη δημοσιότητα και το πρώτο teaser με τους έξι φίλους να περπατούν αγκαλιασμένοι προς το στούντιο της Warner στο Μπέρμπανκ της Καλιφόρνια -σε ένα βίντεο που δεν αποκαλύπτει κάτι ιδιαίτερο- συνοδεία μίας instrumental εκδοχής της μουσικής των τίτλων.

Ως ήταν αναμενόμενο και οι έξι κοινοποίησαν συγχρόνως το teaser στο instagram, συνοδεύοντας την ανάρτηση με τα ανάλογα σχόλια.

Στη συντροφιά της πρώτης μετά από 17 χρόνια συνάντησης on camera των πρωταγωνιστών της διάσημης σειράς «Τα Φιλαράκια», θα δώσουν το παρόν και διάσημοι γκεστ, μεταξύ αυτών και σταρ που εμφανίστηκαν σε διάφορα επεισόδια, όπως η Ρις Γουίδερσπουν, ο Τομ Σέλεκ, ο Ντέιβιντ Μπέκαμ, ο Τζάστιν Μπίμπερ, οι BTS, ο Τζέιμς Κορντέν, η Σίντι Κρόφορντ, η Κάρα Ντελεβίν, η Lady Gaga, ο Έλιοτ Γκουλντ, ο Κιτ Χάρινγκτον, η Κριστίνα Πικλς, ο Τζέιμς Μάικλ Τάιλερ (Γκάνθερ), η Μάγκι Γουίλερ (Τζάνις), αλλά και η Μαλάλα Γιουσαφζάι. 

Οι πρωταγωνιστές δεν έχουν αφήσει να διαρρεύσει το παραμικρό ως προς το τι θα δούμε στο σπέσιαλ επεισόδιο. Η Κόρτνεϊ Κοξ πάντως χαρακτήρισε πρόσφατα την εμπειρία «απίστευτη» και «συναισθηματική» και άφησε να εννοηθεί ότι θα υπάρχουν πολλές εκπλήξεις.

Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.