Header Ads

«Fantasymphony»: Χάρι Πότερ, Άρχοντας των Δαχτυλιδιών, Game Of Thrones σε μία συναυλία

Μια επική συναυλία με τα σάουντρακ των σπουδαιότερων κινηματογραφικών ταινιών φαντασίας όπως τα ερμηνεύει μια διάσημη συμφωνική ορχήστρα. Οι αξεπέραστες μελωδίες από τον Χάρι Πότερ, τον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών, το Game Of Thrones, το Highlander και τη Narnia έρχονται στο Christmas Theater On Line.

H Εθνική Συμφωνική Ορχήστρα της Δανίας, συνοδεία χορωδιών και σολίστ, ανοίγει την πόρτα σε έναν πλούσιο κόσμο φαντασίας, όπου δράκοι και μάγισσες, τρομπέτες και βιολιστές διασχίζουν έναν περιπετειώδη δρόμο γεμάτο πολεμιστές, σπαθιά αλλά και ξωτικά και αλχημιστές που τα μυστικά τους αναβλύζουν ήχους και μας οδηγούν σε έναν κόσμο γεμάτο μαγεία.  

Η Εθνική Συμφωνική Ορχήστρα της Δανίας ιδρύθηκε το 1925 ως μέρος της Κρατικής Ραδιοτηλεόρασης της Δανίας (DR) με το φιλόδοξο σύνθημα «Το καλύτερο - και μόνο το καλύτερο».

Με τον μαέστρο Fabio Luisi ως τον διάσημο Κύριο Μαέστρο και μια σειρά διακεκριμένων προσκεκλημένων καλλιτεχνών κάθε σεζόν, η Εθνική Συμφωνική Ορχήστρα της Δανίας αποτελεί σήμερα μια από τις κορυφαίες ορχήστρες της Ευρώπης.

Κάθε χρόνο περισσότεροι από 100.000 λάτρεις της μουσικής βιώνουν τη μαγεία της ζωντανής συμφωνικής μουσικής με αυτήν την ορχήστρα -τόσο στην εντυπωσιακή αίθουσα του Μεγάρου συναυλιών DR Koncerthuset (σχεδιασμένη από τον Jean Nouvel) όσο και στην ετήσια περιοδεία της Ορχήστρας στο εξωτερικό. 

«Fantasymphony» 

Με τα σάουντρακ των ταινιών και σειρών: Game of Thrones, The Hobbit, The Lord of the Ring, Highlander, Harry Potter, Pan’s Labyrinth, Narnia, Willow, World of Warcraft, The Shannara Chronicles. 

Εθνική Συμφωνική Ορχήστρα της Δανίας
Εθνική Χορωδία της Δανίας
Εθνική Χορωδία Εφήβων της Δανίας

Διεύθυνση ορχήστρας: Κριστιάν Σούμαν
Σοπράνο: Τούβα Σέμιγκσεν, Κιμ Τζάιχ
Τραγούδι: Γιόχαν Κάρλστρομ

Παγκόσμια πρεμιέρα: 14 Ιουνίου 2019, Κοπεγχάγη
Christmas Theater Online
Διάρκεια: 100 λεπτά

Info

Παραστάσεις online

Παρασκευή 2 Απριλίου στις 20.00
Σάββατο 3 Απριλίου στις 16.00 και στις 20.00
Κυριακή 4 Απριλίου στις 16.00 και στις 20.00
Δευτέρα 5 Απριλίου στις 20.00

Τιμή κωδικού: 15 ευρώ
Πληροφορίες και προπώληση κωδικών: 211 77 01 700, 
www.viva.gr www.christmastheater.gr

Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.