Header Ads

Νοσοκομείο Λαμίας: Με οξεία νεφρική ανεπάρκεια ο Κουφοντίνας

.

Οξεία νεφρική ανεπάρκεια λόγω της παρατεταμένης άρνησης λήψης τροφής και υγρών παρουσίασε ο εκτελεστής της 17Ν, Δ. Κουφοντίνας, ο οποίος πραγματοποιεί απεργία πείνας, όπως ανακοινώθηκε από το νοσοκομείο Λαμίας.

Όπως συμπληρώνεται στην ανακοίνωση, το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό προχώρησε σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες αντιμετώπισής της.

Αρνητική ήταν η απάντηση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου της Λαμίας στο αίτημα τού Δημήτρη Κουφοντίνα για προσωρινή διακοπή της ποινής του, λόγω της επιβαρυμένης κατάστασης τής υγείας του. O Άρειος Πάγος έχει χωριστεί στα δύο για την υπόθεση Κουφοντίνα και την ανακοίνωση υπέρ του από την Ενωση Δικαστών και Εισαγγελέων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Απορρίφθηκε το αίτημα Κουφοντίνα - Ποιες είναι οι επόμενες κινήσεις

Κοινή ανακοίνωση εξέδωσαν η πρόεδρος και ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Αγγελική Αλειφεροπούλου και Βασίλης Πλιώτας, αντίστοιχα, με αφορμή τόσο την ανακοίνωση της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων για την υπόθεση του μέλους της 17Ν , όσο και τις δηλώσεις δικηγόρων επί υποθέσεων που απασχολούν την κοινή γνώμη.

Οι δύο δικαστικοί λειτουργοί αναφέρουν ότι η Δικαιοσύνη εκφράζεται αποκλειστικά και μόνον μέσα από τις ειδικά και εμπεριστατωμένα αιτιολογημένες αποφάσεις των αρμόδιων δικαστικών σχηματισμών και όχι από άτομα ή φορείς, που δικαιούνται μεν να διατυπώνουν τις σκέψεις τους και την προσωπική τους γνώμη δημόσια, δεν αποτελούν όμως θεσμοθετημένα δικαιοδοτικά όργανα.

Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.