Header Ads

ΗΠΑ: Θαλάσσιοι λέοντες κάνουν «σερφ» στο νησί της Σάντα Μπάρμπαρα

Τις χαρές της θάλασσας δεν φαίνονται να τις απολαμβάνουν μόνο οι άνθρωποι.

Θαλάσσιοι λέοντες εκμετελλεύτηκαν τα μεγάλα κύματα που χτυπούσαν τις ακτές στο νησί της Σάντα Μπάρμπαρα στην Νότια Καλιφόρνια και έδωσαν δείγματα γραφής από τις ικανότητες στους στο «σερφ».

Μοναδικά άλματα καταγράφηκαν στο φακό με τα θηλαστικά να χαίρονται κάθε στιγμή από το παιγχνίδι τους. 

Όπως είπε ο Ράιαν Λόλερ του τουριστικού γραφείου Pacific Offshore Expeditions, που οργανώνει εκδρομές στα νησιά Τσάνελ της Καλιφόρνια, για επισκέπτες που ενδιαφέρονται να πάρουν μία γεύση από κοντά, της άγριας θαλάσσιας ζωής, «Είχαμε οργανώσει μία κατάδυση αλλά τα μεγάλα κύματα δεν μας επέτρεπαν να βουτήξουμε. Μια μεγάλη έξπληξη ήρθε να μας αποζημιώσει καθώς βρεθήκαμε μπροστά σε αυτό το μοναδικό θέαμα. Θαλάσσιοι λέοντες να κάνουν σερφ. Ποτέ πριν δεν είχαμε την ευκαιρία να απολαύσουμε αυτές τις εικόνες από κοντά. Χαιρόσουν να τα βλέπεις να απολαμβάνουν τα παιγχνίδια με το νερό».

Οι θαλάσσιοι λέοντες είναι γνωστοί «σέρφερς» και δράττουν της ευκαιρίας κάθε φορά που αυτή παρουσιάζεται. Μόνο που δεν θέλουν για παρέα τους ανθρώπους. Το 2017 που δύο λάτρεις του σερφ στην Νέα Ζηλανδία, θεώρησαν πως ήταν μίας πρώτης τάξεως ευκαρία να παίξουν με τα θηλαστικά, αυτά τους πήραν στο κατόπι μέχρι τις ακτές.

 

 

 

 

Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.