Header Ads

Στην Κοζάνη αύριο η πρόεδρος της Επιτροπής «Ελλάδα 2021» Γ. Αγγελοπούλου

Στην Κοζάνη αύριο η πρόεδρος της Επιτροπής «Ελλάδα 2021» Γ. Αγγελοπούλου

Στην πόλη της Κοζάνης θα βρεθεί αύριο Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2020 η Γιάννα Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη. Η πρόεδρος της Επιτροπής «Ελλάδα 2021» θα συναντηθεί με το Δήμαρχο Κοζάνης και τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας, ενώ θα επισκεφθεί το Βιοκλιματικό Σχολείο στη ΖΕΠ, το Δημαρχείο, την Κοβεντάρειο Δημοτική Βιβλιοθήκη, καθώς και την Τηλεθέρμανση Κοζάνης.

Σκοπός της επίσκεψης η παρουσίαση των προτάσεων του Δήμου Κοζάνης, ενόψει του εορτασμού για τα 200 χρόνια της Εθνικής Παλιγγενεσίας.

Οι συναντήσεις και οι επαφές θα ξεκινήσουν  από τις 11 το πρωί.

Συγκεκριμένα το πρόγραμμα της έχει ως εξής:

Επίσκεψη στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας. Συνάντηση με τον Περιφερειάρχη,  Γιώργο Κασαπίδη.

Υποδοχή από το Δήμαρχο Κοζάνης Λάζαρο Μαλούτα στο  Βιοκλιματικό Σχολείο/ΖΕΠ (Ζώνη Ενεργού Πολεοδομίας). Ξενάγηση στους χώρους του σχολείου και παρουσίαση του project ΖΕΠ στην αίθουσα εκδηλώσεων. Συνάντηση με τα παιδιά  της 6ης τάξης του Δημοτικού Σχολείου.

Επίσημη υποδοχή στο Δημαρχείο Κοζάνης, από το Δήμαρχο Λάζαρο Μαλούτα και την Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου  Παρθένα Τουμπουλίδου.

Επίσκεψη στην Κοβεντάρειο Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης. Υποδοχή από τον πρόεδρο της Βιβλιοθήκης και ξενάγηση.

Συνάντηση με θεσμικούς και τοπικούς φορείς στο αμφιθέατρο της Κοβενταρείου Δημοτικής Βιβλιοθήκης. Παρουσίαση των προτάσεων του Δήμου Κοζάνης για τον εορτασμό των 200 ετών από το 1821.

Αντλιοστάσιο τηλεθέρμανσης Κοζάνης. Ξενάγηση και επίδειξη του control room.

 

 

 

www.ert.gr

Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.