Header Ads

Πως η Τζένιφερο Άνιστον και ο Άνταμ Σάντλερ κατέληξαν να είναι τόσο στενοί φίλοι μετά από χρόνια γνωριμίας

 Ο Άνταμ Σάντλερ και η Τζένιφερ Άνιστον είναι φίλοι εδώ και 20 χρόνια. Όπως εξομολογήθηκε η Άνιστον στον Τζίμι Κίμελ, γνωρίζονται από 14 χρονών όταν η ίδια έβγαινε με έναν από τους φίλους τους. Από τότε είναι φίλοι εδώ και 3 δεκαετίες.

«Ήξερα ότι θα γινόμασταν οι καλύτεροι φίλοι. Αυτό που δεν ήξερα είναι ότι θα κάναμε ταινίες μαζί. Κανείς από τους δυο μας δεν το ήξερε, ήμασταν νέοι και δεν είχαμε δουλειά».

Ούτε η Άνιστον αμφιβάλλει για το λόγο που έχουν παραμείνει τόσο καιρό φίλοι.

« Είναι ένας τόσο θετικός άνθρωπος που απλά σε προσκαλεί να τον γνωρίσεις και απλά δέσαμε, είμαστε σαν οικογένεια».

«Ξέρω τους φίλους της, εκείνη τους δικούς μου και κάνουμε όλοι μαζί παρέα.«, πρόσθεσε ο Σάντλερ.

Αφού συναντήθηκαν για πρώτη φορά, ο Σάντλερ κατέληξε στη Νέα Υόρκη το 1990, πρώτα ως συγγραφέας και στη συνέχεια ως μέλος του καστ στο Saturday Night Live, ενώ η Άνιστον έγινε πρωταγωνίστρια στην τηλεοπτική σειρά «Τα φιλαράκια».

Η Άνιστον φυσικά, έγινε τεράστιο αστέρι και στη συνέχεια παντρεύτηκε τον Μπραντ Πιτ το 2000. Η φιλία τους όμως κράτησε όλα αυτά τα χρόνια και πέρσι για άλλη μια φόρα συμπρωταγωνίστησαν μαζί στο «Murder Mustery» του Netflix.

Και φυσικά, όπως δήλωσαν και οι δυο στην εκπομπή με τον Τζίμι Κίμελ πέρασαν υπέροχα, έκαναν γυρίσματα στην Ιταλία και είχαν και δείπνο με τους Κλούνεϊ στην λίμνη Κόμο!

«Θα πρέπει σε κάποια άλλη ζωή να ήμασταν πραγματική οικογένεια» δήλωσε η Άνιστον όλο θαυμασμό για τον Άνταμ Σάντλερ.

πηγή: E!NEWS

Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.