Header Ads

ΗΠΑ: Οδηγός λεωφορείου ανέβασε βίντεο έξαλλος με τον βήχα επιβάτη - Πέθανε λίγες μέρες μετά

Σοκ έχει προκαλέσει ο θάνατος από κορονοϊό ενός οδηγού λεωφορείου στο Ντιτρόιτ των ΗΠΑ, λίγες ημέρες αφότου είχε ανεβάσει στο facebook βίντεο στο οποίο εξέφραζε την οργή του για έναν επιβάτη που έβηχε μπροστά του χωρίς να καλύπτει το στόμα του.

Στο βίντεο, που είχε κάνει τον γύρο του διαδικτύου ο Τζέισον Χάργκροουβ αναφερόταν σε ένα περιστατικό με ένα άνδρα κοντά στα 60 έτη ο οποίος είχε επιβιβαστεί στο λεωφορείο και έβηχε ασταμάτητα προς την κατεύθυνσή του χωρίς να βάζει το χέρι, τον αγκώνα ή έστω κάποιο μαντήλι μπροστά από το στόμα του.

Μάλιστα, ο άτυχος οδηγός εμφανιζόταν να σκουπίζει το πρόσωπο και το κεφάλι του με μωρομάντηλο ενώ τόνιζε χαρακτηριστικά: «Είναι απαράδεκτο αυτό που συμβαίνει. Πηγαίνουμε στις δουλειές μας για να συντηρήσουμε τις οικογένειές μας εν μέσω πανδημίας και κάποιοι βήχουν μπορστά μας χωρίς να βάζουν το χέρι στο στόμα τους. Αυτό πρέπει να σταματήσει. Είμαι έξαλλος γιατί αυτό είναι αδικαιολόγητο».

Περίπου 2 εβδομάδες μετά την ανάρτηση του επίμαχου βίντεο, ο Χάργκροουβ πέθανε από κορονοϊό.

Ο θάνατος του οδηγού λεωφορείου «πρέπει να αγγίξει όλους στην πόλη του Ντιτρόιτ, θα πρέπει να αγγίξει όλους στη χώρα», δήλωσε ο δήμαρχος της πόλης, Μάικ Ντάγκαν, σε συνέντευξη Τύπου.

(με πληροφορίες από CNN, NPR)

Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.