Header Ads

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ «Ο επαγγελματίας συκοφάντης ξαναεμφανίστηκε δράττοντας της ευκαιρίας της προσωρινής διακοπής του ΑΗΣ Αμυνταίου…»

04/03/2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

«Ο επαγγελματίας συκοφάντης ξαναεμφανίστηκε δράττοντας της ευκαιρίας της προσωρινής διακοπής του ΑΗΣ Αμυνταίου…»

Ο κος Παπαχρήστου ξεπέρασε τη συνήθη τακτική της παραπληροφόρησης και προχώρησε ένα βήμα παραπέρα: στη συκοφαντία. Με περισσό θράσος επιδιώκει να εκμεταλλευτεί την αναστάτωση που έχει προκληθεί στους Δημότες μας εξαιτίας της αδυναμίας εκκίνησης του ΑΗΣ Αμυνταίου και τη διακοπή της Τηλεθέρμανσης, δράττοντας της ευκαιρίας να λασπολογήσει, με σκοπό να αποκομίσει πολιτικά οφέλη ο οποιοσδήποτε πολιτεύεται απέναντι στην παρούσα Δημοτική Αρχή, μιας και ο ίδιος και η παράταξη του κου Ιωσηφίδη αδυνατούν να πολιτευτούν (γιατί άραγε;).

Μήπως εξαιτίας των επανειλημμένων αστοχιών και επιπολαιοτήτων σας, των συνεχών ψεμάτων σας, και την πλήρη απουσία έργων και πράξεων;

Όπως έχει γίνει πλέον γνωστόν σε όλους τους Δημότες μας, όταν ο ΑΗΣ Αμυνταίου βρίσκεται εκτός λειτουργίας, η τηλεθέρμανση δεν μπορεί να λειτουργήσει. Ο κος Παπαχρήστου προσπαθεί ξεδιάντροπα, όπως τον έχουμε πλέον συνηθίσει, να μετακυλήσει το πρόβλημα στη Δημοτική αρχή νομίζοντας πως έτσι για μια κόμη φορά θα πλήξει το κύρος και την αξιοπιστία μας.

  • Είναι ο ίδιος άνθρωπος που καθ’ όλη τη διάρκεια της περσινής χρονιάς διαλαλούσε ότι από τον Οκτώβριο δεν θα έχει Τηλεθέρμανση, επειδή ο ΑΗΣ Αμυνταίου θα σταματήσει οριστικά.
  • Είναι αυτός που σαν Πρόεδρος της ΔΕΤΕΠΑ δεν έπραξε ΤΙΠΟΤΑ για το μείζον θέμα της εξασφάλισης της λειτουργίας της Τηλεθέρμανσης. Δυστυχώς όπως προκύπτει, ο κος Παπαχρήστου και ο όμοιός του πολιτικά κος Ιωσηφίδης θα πρέπει να είχανε άλλα σχέδια για την Τηλεθέρμανση, όπως και για την επιχείρηση του Ξινού Νερού. Εμείς σε αντίθεση, όπως έχουμε ενημερώσει πολλές φορές, από το 2015, αμέσως μόλις αναλάβαμε ωριμάσαμε από μηδενική βάση το έργο κατασκευής των μονάδων παραγωγής θερμικής ενέργειας των 30 ΜW, προϋπολογισμού 15,5 εκ. εξασφαλίζοντας όλα τα προ-απαιτούμενα και την χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ, υπογράψαμε τη σύμβαση με τον ανάδοχο και μέσα στο τρέχων μήνα ξεκινούν οι εργασίες δίπλα στον ΑΗΣ Αμυνταίου, όπου θα στηθούν οι μονάδες. Το έργο θα είναι έτοιμο το 2020, όπου στην περίπτωση που ο ΑΗΣ Αμυνταίου δεν θα τροφοδοτεί την Τηλεθέρμανση να είμαστε πλήρως αυτόνομοι και ανεξάρτητοι.
  • Είστε οι ίδιοι άνθρωποι που το 2014 περιφερόμενοι σε όλα τα χωριά του Δήμου τάζατε δήθεν Τηλεθέρμανση με βιομάζα σε όλα τα χωριά, χωρίς κανένα αντίκρισμα, ενώ παράλληλα δεν κάνατε τίποτα για την ήδη υφιστάμενη τηλεθέρμανση. Σας ΠΡΟΚΑΛΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ, όπως ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΕΠΑΝΕΛΛΕΙΜΕΝΑ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ, ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΣΗΣ (μελέτη, αδειοδότηση, εύρεση χρηματοδότησης κτλ), ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΕΤΕ! Δεν είχατε χρήματα στο ταμείο σας για αυτό το σκοπό; Το 2011 στη ΔΕΤΕΠΑ σας αφήσαμε διαθέσιμα 2.498.482,80€. Η μήπως τελικά ήσασταν τελείως ανίκανοι και ακατάλληλοι;
  • Είναι ο ίδιος άνθρωπος, του οποίου οι ενέργειες ως έμμισθου Προέδρου της ΔΕΤΕΠΑ έχουν χαρακτηριστεί από τις Διοικητικές Αρχές ως εξής: «η αυτενέργεια του κ. Παπαχρήστου σε όλες τις πράξεις του πέραν κάθε προβλεπόμενης διαδικασίας, δικαιοδοσίας, λογικής ακολουθίας και συνέπειας και η συνεχή επιδίωξη απόδοσης ευθύνης στον κ. Θεοδωρίδη, δεν πείθει ότι στοχεύει στην κατοχύρωση των συμφερόντων της ΔΕΤΕΠΑ, όπως ο ίδιος ισχυρίζεται».

Είστε εσείς που σαν Δημοτική παράταξη αδυνατείτε να ξανά-πολιτευτείτε καθώς με τις ενέργειές σας διαψεύδεστε και ευτελίζεστε συνεχώς, με αποτέλεσμα οι Δημότες μας να σας έχουν απαξιώσει πλήρως.

Από το Γραφείο Δημάρχου

ΔΗΜΟΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ
Από το Blogger.