Header Ads

Κύκλωμα μαστροπών: Η κατάθεση της μαθήτριας Λυκείου: «Μου πρότειναν να παίξω σε βιντεοκλίπ»

Τον τρόπο με τον οποίο συνδέθηκε με το κύκλωμα μαστροπών που εξαρθρώθηκε από την Ασφάλεια, περιγράφει στην κατάθεσή της η 17χρονη  μαθήτρια Λυκείου, η οποία βρίσκεται ανάμεσα στις γυναίκες που εκδίδονταν για λογαριασμό της εγκληματικής οργάνωσης.

Στην κατάθεσή της αναφέρει ότι όλα ξεκίνησαν από μία γνωριμία σε κλαμπ στο κέντρο της Αθήνας: «Πριν από περίπου ένα χρόνο γνώρισα έναν άνδρα. Είχα πάει με τις φίλες μου σε ένα κλαμπ. Εκείνος μου στη στήθηκε ως Τ... Είναι αλλοδαπός, ηλικίας 31 ετών, περίπου αδύνατος με μαύρα μαλλιά. Ο Τ… εργαζόταν σε εκείνο το μαγαζί ως PR (δημόσιες σχέσεις). Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, ο Τ… ερχόταν συνέχεια και μου μιλούσε για τον εαυτό του.

Συγκεκριμένα μου ανέφερε πως έχει πολλές γνωριμίες με διάσημους, ξέρει πρόσωπα και πράγματα και ότι έχει αρκετά χρήματα. Μου μιλούσε συνέχεια για τον εαυτό του. Μετά από μέρες μου ζήτησε να συναντηθούμε. Εγώ σχετικά και του έδωσα μια διεύθυνση κοντά στο σπίτι που διαμένω για να συναντηθούμε εκεί. Δεν πήγαμε σε κάποιο μαγαζί κάναμε βόλτες με το αυτοκίνητο και μιλούσαμε. Βγαίναμε συνήθως απογευματινές ώρες και καθόμασταν από τις 17.00 μέχρι τις 21.00 γιατί ήθελα να είμαι νωρίς σπίτι επειδή την επόμενη ημέρα είχα σχολείο.

Συνήθως ο Τ… μου έλεγε για τη μεγάλη ζωή που κάνει με τους πλούσιους. Σε μια από τις συναντήσεις μας, μου πρότεινε να παίξω σε ένα καινούργιο βιντεοκλίπ.

Τα γυρίσματα θα γίνονταν την 2-4-2018. Το πρωί εκείνης της ημεράς ήρθε και με πήρε ο Τ…  και μέσα στο αυτοκίνητο ήταν και άλλες δυο κοπέλες που θα συμμετείχαν στο βιντεοκλίπ. Αρχικά πήγαμε στην οικία του Τ…, ο οποίος κάτι είχε ξεχάσει. Ο Τ… στάθμευσε το αυτοκίνητο σε μια κεντρική οδό, η οποία καταλήγει στη Κόρινθο αλλά δεν γνωρίζω την ονομασία της. Κατέβηκε από το αυτοκίνητο και πήγε με τα πόδια μόνος του στο σπίτι ενώ εμείς παραμείναμε στο αυτοκίνητο και περιμέναμε».

«Μετά τα γυρίσματα πήγαμε σε ένα φίλο του για να πληρωθεί… Μια από τις επόμενες φορές που πήγαμε στο σπίτι του, εκεί ο φίλος του με ρώτησε πόσο χρόνων είμαι εγώ είπα 17 και πως κλείνω τα 18 σε ένα μήνα, αυτός δεν μου ζήτησε ταυτότητα αλλά ούτε και εγώ έχω βγάλει μέχρι τώρα. Του είπα ψέματα πως τον Δεκέμβριο του 2018 θα κλείσω τα 18. Πήγαμε στο σπίτι του Τ…  όπου εκεί, παρουσία του Τ… μου πρότεινε να εργαστώ ως εκδιδόμενη για λογαριασμό του. Συγκεκριμένα μου είπε πως είναι ιδιοκτήτης της ιστοσελίδας και για λογαριασμό του δουλεύουν περίπου 30 κοπέλες, οι οποίες έχουν δικό τους οδηγό. Εγώ ρώτησα τι είδους ιστοσελίδα είναι αυτή και μου είπε πως είναι ιστοσελίδα συνοδών, όπου πραγματοποιούνται ερωτικά ραντεβού με πελάτες. Στη συνέχεια μου είπε πως αν δεχόμουν τη πρόταση του θα κάναμε μια γυμνή φωτογράφιση για να αναρτηθούν οι φωτογραφίες μου στην ιστοσελίδα. Μου ανέφερε πως στην ιστοσελίδα δεν θα φαινόταν το πρόσωπό μου».

Αλέξανδρος Καλαφάτης
Από το Blogger.