Header Ads

Το Χόλιγουντ αποτίει φόρο τιμής στον Λουκ Πέρι

Ο Λουκ Πέρι, ηθοποιός που πρωταγωνίστησε στη δημοφιλή τηλεοπτική σειρά Μπέβερλι Χιλς, πέθανε τη Δευτέρα σε ηλικία 52 ετών, μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη. 

Λίγο μετά την είδηση του θανάτου του, συνάδερφοι και θαυμαστές του ηθοποιού απέτισαν φόρο τιμής στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, προκαλώντας παγκόσμια συγκίνηση. 

Η Σάνον Ντόχερτι, συμπρωταγωνίστρια του Πέρι στο Μπέβερλι Χιλς, δηλώνει συντετριμμένη με τον χαμό του φίλου της. «Έχω πάθε σοκ. Είμαι συγκλονισμένη για τον θάνατο του φίλου μου. Έχω τόσες πολλές αναμνήσεις με τον Λουκ που με κάνουν να χαμογελώ και έχουν χαραχτεί για πάντα στην καρδιά και το μυαλό μου», δήλωσε η ηθοποιός στο περιοδικό People. «Ο Λουκ ήταν έξυπνος, ήρεμος, σεμνός και πολύπλοκος άνθρωπος με καρδιά από χρυσάφι και ατελείωτη αγάπη. Θυμάμαι ότι ήταν στο πλευρό μου κατά τη διάρκεια της περιπέτειας υγείας μου με τον καρκίνο, βρεθήκαμε και πάλι κοντά και διατηρήσαμε τη φιλία μας».

Ο συμπρωταγωνιστής στη σειρά Ιαν Ζιέρινγκ, έγραψε στο Τουίτερ: «Αγαπητέ Λουκ, θα κρατάω για πάντα τις στιγμές που ζήσαμε τα τελευταία 30 χρόνια. Εύχομαι στο ταξίδι σου να είναι πλούσιο από υπέροχες ψυχές που πέθαναν πριν απο σένα, όπως ήσουν κι εσύ μια τέτοια ψυχή, σε εκείνους που αφήνεις πίσω». 

«Η καρδιά μου είναι ραγισμένη. Θα μου λείψεις τόσο πολύ Λουκ. Στέλνω όλη την αγάπη μου στην οικογένειά σου», έγραψε η ηθοποιός Μόλι Ρίνγκγουαλντ. 

«Είμαι τόσο συντετριμμένος για τον Λουκ. Ήταν πατέρας, αδερφός, φίλος και μέντορας. Κάθε βράδυ πριν γυρίσει κάποια σκηνή, με έπαιρνε τηλέφωνο και μιλούσαμε για τα πάντα. Θα μου λείψουν αυτές οι κλήσεις. Και η καρδιά μου είναι μαζί με την οικογένεια και τους φίλους του», έγραψε στη λεζάντα φωτογραφίας ο Ρομπέρτο Αγκίρε - Σακάσα, δημιουργός του Riverdale, σειράς που πρωταγωνιστούσε ο Πέρι. 

«Είμαι βαθιά πληγωμένη που ακούω για το θάνατο του Πέρι. Ήταν τιμή μου η συμμετοχή στη σειρά. Θυμάμαι πολύ χαρακτηριστικά ότι όλοι με υποδέχθηκαν με χαρά και ευγένεια. Ήμουν πολύ ενθουσιασμένη που γνώρισα τον έναν και μοναδικό Λουκ Πέρι, ήμουν μεγάλη θαυμάστριά του. Έφυγε τόσο νωρίς», έγραψε στο Instagram η ηθοποιός Νικόλ Τομ. 

«Όλη η εφηβεία μου διαμορφώθηκε από την Μπρέντα και τον Ντίλαν. Τώρα θα πρέπει να κρατήσω το χέρι της φίλης μου Σάνον, καθώς θρηνεί τον χαμό του Πέρι. Δεν έπρεπε να συμβεί έτσι. Ελπίζω η οικογένειά του να γνωρίζει πόσες ζωές επηρέασε», έγραψε η ηθοποιός Σάρα Μισέλ Γκέλαρ στο Instagram. 

 

Πηγή: Vulture 

Newsroom / HuffPost Greece
Από το Blogger.