Header Ads

Προσλήψεις εκπαιδευτικών στη σχολή αστυφυλάκων της αστυνομίας στο Ρέθυμνο

Προσλήψεις εκπαιδευτικών στη σχολή αστυφυλάκων της αστυνομίας στο Ρέθυμνο

Προσλήψεις εκπαιδευτικών στη σχολή αστυφυλάκων της αστυνομίας στο Ρέθυμνο

Η ΕΛΑΣ ανακοινώνει την πρόσληψη με επιλογή, διδακτικού προσωπικού με ωριαία αποΖημίωση για κάλυψη των εκπαιδευτικών αναγκών του, κατά την 2η εκπαιδευτική περίοδο από Παρασκευή 31 Μαΐου 2019 έως και Πέμπτη 27 Ιουνίου 2019 και καλούν αυτούς όπως υποβάλλουν σχετική αίτηση.

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ
Α. Όσοι/-ες επιθυμούν να προσληφθούν στις παραπάνω θέσεις πρέπει να υποβάλλουν (εντός φακέλου με διάφανο εξώφυλλο) μέχρι την 12:00 ώρα της Τρίτης
12 Μαρτίου 2019 τα ακόλουθα έντυπα - δικαιολογητικά στο Τμήμα Δοκίμων Αστυφυλάκων Ρεθύμνου με βάση ότι αυτά θα είναι:
1) Αριθμημένα, με ενιαία αρίθμηση, από την πρώτη μέχρι την τελευταία σελίδα του τελευταίου δικαιολογητικού.

2) Καταγεγραμμένα σε πίνακα περιεχομένων, στον οποίο θα αναγράφεται ο/οι αριθμός/οί σελίδας/ων του καθενός.
Επισημαίνεται ότι, αποκλειστικά υπεύθυνος για την εγκυρότητα ή μη της υποβαλλόμενης αίτησης και των δικαιολογητικών είναι ο ίδιος ο/η αιτών/-ούσα.

ΥΠΟΒΟΛΗ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ
α. Η υποβολή των αιτήσεων με τα απαραίτητα δικαιολογητικά για την πρόσληψη θα γίνεται μέχρι την 12:00 ώρα της Τρίτης 12 Μαρτίου 2019 προσωπικά από τους υποψηφίους ή από εξουσιοδοτημένους αντιπροσώπους τους στο Τμήμα Δοκίμων Αστυφυλάκων Ρεθύμνου.

Επίσης, είναι δυνατή η υποβολή των αιτήσεων και ταχυδρομικά στην ανωτέρω διεύθυνση. Μετά την 12 Μαρτίου 2019 ΔΕΝ θα γίνουν δεκτές αιτήσεις. β. Αντικατάσταση της αιτήσεως ή διόρθωση αυτής ή συμπλήρωση τυχόν ελλειπόντων δικαιολογητικών, επιτρέπεται μόνο μέχρι τη λήξη της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων. Δικαιολογητικά, που κατατίθενται μετά τη λήξη προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων και δεν πληρούν τις νόμιμες προϋποθέσεις, δεν λαμβάνονται υπόψη. γ. Η Σχολή Αστυφυλάκων ( Τ.Δ.Α. Ρεθύμνου ) διατηρεί το δικαίωμα να καλέσει υποψηφίους/-ες όταν απαιτούνται διευκρινήσεις επί των υποβληθέντων δικαιολογητικών.

Η προκηρυξη εδω

Dikaiologitika Newsroom
Από το Blogger.