Header Ads

Νταϊάν Κρούγκερ: Επιδεικνύει τους κοιλιακούς της τέσσερις μήνες μετά τη γέννηση της κόρης της

Η Γερμανίδα ηθοποιός και πρώην μοντέλο Νταϊάν Κρούγκερ επιδεικνύει με υπερηφάνεια το σώμα της τέσσερις μήνες αφότου έγινε μητέρα.

Όπως φαίνεται και στη φωτογραφία που πόσταρε στο instagram, η 42χρονη Κρούγκερ, που έφερε στον κόσμο, πριν από τέσσερις μήνες, ένα κοριτσάκι, καρπό της σχέσης της με τον Νόρμαν Ρίντους, έχει επανέλθει πλήρως στην πρότερη φυσική της κατάσταση. 

Όσο για το ερώτημα, για ποιόν λόγο η χαμηλών τόνων ηθοποιός, δείχνει το σώμα της, την απάντηση δίνει η ίδια μέσα από το σχόλιο της «.... επειδή προηγήθηκε σκληρή δουλειά για να έχω ξανά τους κοιλιακούς μου. Πίστευα ότι ήταν αδύνατον μετά από ένα μωρό. Και σίγουρα όχι στην ηλικία μου» γράφει με ειλικρίνεια η Κρούγκερ.

Η Γερμανίδα καλλονή εξηγεί επίσης ότι δεν είχε trainer, αλλά είχε υποσχεθεί (μάλλον στον εαυτό της) να πάρει πίσω το σώμα της, όπως γράφει, συμπληρώνοντας ότι «το γυναικείο σώμα είναι εκπληκτικό». 

Το περασμένο Ιανουάριο, η Κρούγκερ απευθύνθηκε με ευθύτητα στους φαν και στους παπαράτσι, ζητώντας να σεβαστούν την κόρη της. Αφορμή ήταν φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν στα media με το μωρό.

«Αυτές οι φωτογραφίες ελήφθησαν χωρίς τη συγκατάθεσή μας και εκθέτουν ένα ευάλωτο και αθώο μωρό. Παρότι καταλαβαίνουμε ότι κάποιοι θα ήθελαν να δουν φωτογραφία της κόρης μας, εμείς ως γονείς δεν επιθυμούμε τίποτα άλλο πέρα από να της επιτρέψουμε να μεγαλώσει με σεβασμό στην ιδιωτική ζωή και την ασφάλεια της» έγραφε στα social media. 

Ο πιο γνωστός ρόλος της Κρούγκερ ήταν της Ωραίας Ελένης στην ιστορική περιπέτεια «Τροία», για την οποίον ο σκηνοθέτης Γούλφγκανγκ Πίτερσεν της είχε ζητήσει να πάρει οκτώ κιλά. 

Newsroom / HuffPost Greece
Από το Blogger.